El-teknisk Vedligeholdstekniker til Rødkærsbro Mejeri - Rødkærsbro

Er vedligehold og reparation af proces- og pakkeriudstyr noget for dig? Så bør du søge stillingen som vores nye vedligeholds-tekniker på Arla Foods, Rødkærsbro Mejeri. Du vil få mange tekniske udfordringer og kommer til at arbejde tæt sammen med engagerede og dygtige kolleger.

’’Mejeriet producerer  24 timer i døgnet året rundt, og vi er dybt afhængige af velfungerende udstyr. Vi har derfor brug for dig til at forebygge, fejlsøge og afhjælpe problemerne, når de opstår.” fortæller Torben Vind Gregersen, som er Sr. Maintenance Manager

Du holder vores maskinpark i topform

En høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål, og din opgave bliver at vedligeholde og reparere vores produktionsudstyr, så det altid virker optimalt. Det betyder, at du bliver udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder. Opgaverne vil primært være af elektrisk og mekanisk karakter og du vil blandt andet skulle:

-            Udføre elektrisk og mekanisk vedligehold på maskiner

-            Udføre akutte reparationer i tilfælde af at udstyr svigter eller bryder sammen.

-            Udføre, planlægge og forbedre vedligehold på automationsudstyr

-            Fejlfinde på robotter, netværk, PLC og servodrivere

Vi har en kompliceret maskinpark og for den rette person er der rig mulighed for at blive udfordret ved løsning af fejl i nedbrud, forebyggende vedligehold samt optimering af eksisterende udstyr, såvel som deltagelse ved valg og indkøring af nyt.

Produktionen kører 24/7/365 og vi er afhængige af velfungerende udstyr af høj teknisk standard.

Tekniker med sans for fejlfinding, service og kvalitet

Du er uddannet elektriker, automatiktekniker, eller har anden el-teknisk baggrund. Det er en stor fordel, hvis du har beskæftiget dig med pakkerimaskiner, industrianlæg eller procesudstyr.

-            Du formår at arbejde selvstændigt med at finde mekaniske og elektriske fejl på udstyr.

-            Du har sans for service, er altid klar til at lære nyt og sætter en ære i at levere kvalitet hver gang.

-            Du er en holdspiller, der tager ansvar for at få opgaverne løst.

Arbejdstiden er primært daghold. Du indgår i en arbejdsplan, hvor du er på arbejde hver 6. weekend. Derudover vil der være enkelte nattevagter i løbet af året.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi sørger sammen med dine kollegaer for at give dig en grundig oplæring, som vil foregå på daghold. Du bliver en del at et godt team, hvor sikkerhed og arbejdsmiljø er i fokus, og hvor vi står sammen for at sikre gode resultater på mejeriet.

Ansøgning og kontakt

Vi afholder samtaler løbende. Mærk din ansøgning ”Vedligeholds-tekniker” og send til Teamleader Jesper.beck@arlafoods.com

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vedligeholds teamleder Jesper Beck på Tlf: +45 8751 4148  eller på ovenstående mail.

#LI-DNI

Denmark