Driftsleder til Rensningsanlæg på Kruså Mejeri

Har du sans for proces, bakterier og teknik, og vil du være med til at udvikle vores processer, samt sikre en høj standard og oppetid på vores rensningsanlæg, der renser 1.000m3 vand i døgnet?

Sammen med dine kolleger sørger du for, at vores rensningsanlæg altid er i optimal drift, så det er klar til at aftage spildevand fra mejeriet, samt levere renset vand til Flensborg Fjord, der til enhver tid overholder gældende krav.

Om jobbet
Kruså Mejeri er et teknologisk avanceret mejeri med ca. 215 medarbejdere, der i døgndrift sikrer vores produktion af hvid ost alle årets 365 dage.

Du bliver en del af et vedligeholdsteam med 24 kompetente kollegaer, der støtter op med ressourcer til overvågning, afløsning, reparationer eller optimeringer af anlægget. Derudover har vi en aftale med to andre mejerier, som sikrer afløsning under ferie og kompetent sparring i dagligdagen.

På sigt kan du blive en del af det team, der varetager den daglige drift af vores forsyningsanlæg, så hvis du også har interesse for kedler og forsyning, er her chancen for at udvikle dine evner. Du vil blive en del af miljøgruppen, som laver optimeringsprojekter, så vi kan nå vores ambitiøse mål omkring energioptimering. 

  • Daglig overvågning af driften
  • Indrapportering af data i forhold til gældende lovgivningskrav
  • Sikre udvikling af processen, implementere og forankre løsninger
  • Træne og udvikle dine kollegaers kompetencer og dermed sikre de nødvendige kompetencer i afd.

Hvem er du?
Du har en driftslederuddannelse indenfor spildevandforsyning eller er villig til at gennemføre uddannelsen. Du har en del års erfaring med drift af rensningsanlæg. Derudover ser vi gerne, at:

  • Du prioriterer sikkerhed for dig og dine kollegaer, og derigennem skaber en sikker arbejdsplads
  • Du har en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne samtidigt med, at du sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde hver gang
  • Du kan arbejde selvstændigt med løsning af de problemer dagligdagen bringer
  • Du kan samarbejde med alle de interessenter, som jobbet som Driftsleder inkluderer
  • Du er positiv og har godt humør!

Hvad tilbyder vi?
Her bliver du en del af en effektiv og højteknologisk produktionsfacilitet, hvor vi aktivt bidrager til det gode arbejdsmiljø. Læring er en naturlig del af jobbet, og du kan se frem til at blive udfordret på dine teknologiske evner inden for mange forskellige fagområder. Vi sørger selvfølgelig for adgang til relevant videreuddannelse, samt deltagelse i netværksmøder.

Du får en ansvarsfuld rolle med varierede arbejdsopgaver i et team med overskud til hinanden og med masser af godt humør. Vi er gode ved hinanden og giver naturligvis gerne en hånd med, hvor der er brug for det. Et ledelsesteam der er nærværende og sørger for at stenene bliver ryddet af vejen, og dermed sikrer, at du og dine kollegaers trivsel og performance altid er i højsædet.

Ansøgning og kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Vedligeholdschef Peder Aagaard Nielsen på 91 31 59 03.

Vi afholder løbende samtaler, men seneste ansøgningsfrist er den 15.09 2019. Mærk din ansøgning ”Driftsleder”, og send den via mail til Sekretær Anne Bergh på anne.bergh@arlafoods.com eller til Arla Foods, Kruså Mejeri, att.: Anne Bergh, Aabenraavej 2a, 6340 Kruså.

Denmark