Driftsingenjör / Teknisk Projektledare till Arla Foods - Falkenberg

Brinner du för teknisk utveckling och ständiga förbättringar och har du en stark drivkraft att nå dina mål samt att samarbeta väl med andra? Trivs du i en omväxlande vardag som präglas av utvecklings- och förbättringsarbete i en innovativ miljö? Vi söker nu en Driftsingenjör / Teknisk Projektledare till Falkenbergs mejeri, som vill vara med på vår resa.

Vad innebär rollen

Som Driftsingenjör / Teknisk Projektledare på Falkenbergs mejeri är du en del av ett litet effektivt PTD Team som fokuserar på ständiga förbättringar i vår Cottage Cheese tillverkning. I ditt ansvarsområde ingår att:

  • Driva teknik- och emballageoptimeringar i vår tillverkningsprocess och i de kringliggande media systemen i tätt samarbete med produktion, underhåll och QEHS samt övriga berörda intressenter.
  • Fokuserat leverera resultat för att genomföra ständiga förbättringar och investeringsprojekt.
  • Färdigställa projekt och förbättringar för att säkerställa att våra KPI nås.
  • Arbeta systematiskt med vårt förbättringsverktyg Lean och bidra till en säker arbetsmiljö.   
  • Utmana processer och rutiner för att identifiera ständiga förbättringar som utvecklar verksamheten.

Vem är du?

Vi söker dig som har en Ingenjörsexamen eller Mejeriteknikerutbildning och minimum några års praktisk erfarenhet av en liknande roll. Har du tidigare jobbat med Lean som förbättringsverktyg är det mycket meriterande. För att lyckas i rollen tror vi även att du har:

  • Gedigen kunskap om produktions och förpackningsprocesser
  • Praktisk erfarenhet av att självständigt driva tekniska projekt
  • Goda IT kunskaper, CAD är meriterande
  • Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift

För att trivas hos oss på Falkenbergs Mejeri och i rollen som Driftsingenjör/Teknisk Projektledare är du målinriktad, flexibel och lyhörd som person. Du har god planeringsförmåga och lätt för att samarbeta. Du vill utveckla både dig själv och verksamheten och är duktig på kommunikation och involvering och vill driva vår utveckling framåt.

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och genom vår positiva dynamik och storlek kan vi erbjuda dig en inspirerande roll och arbetsplats där du får möjlighet att både utveckla och utvecklas. Vi söker dig som vill vara med på vår resa, som vill skapa framtidens Mejeri och som vill växa med oss på Arla Foods.

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt

Är du den vi söker? Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 2018-11-23, men urval sker löpande. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta PTD Manager Anna Holmén, +46 70 5377 228.

Ansök via denna länk

#LI-DNP

Sweden