Driftsingeniør - Branderup

Er du klar til, at tage ansvar for løbende optimeringer, implementering af nye anlæg, produkter og  teknologi, samt hjælpe mejeriets ledelse med den løbende udvikling af et progressivt mejeri i kraftig udvikling? Så er du måske vores nye kollega.

På vores topmoderne mejeri i Branderup, beliggende mellem Tønder og Åbenrå, fremstiller dine nye kolleger vores unikke mozzarella. Mejeriet er i en rivende udvikling, og søger derfor til en nyoprettet stilling en driftsingeniør, som kan være med til at sikre den fremtidige teknologiske, såvel som produktmæssige udvikling.

Vi er blandt verdens førende producenter af Mozzarella til store internationale kunder, sætter en ære i at være deres foretrukne leverandør, og udvikler løbende vores konkurrencedygtighed til gavn for Arla og landmanden. Vores Mozzarella sælges i dag til >100 lande fordelt på samtlige kontinenter, og forarbejder 22% af alt dansk mælk. Idet efterspørgslen på Mozzarella er stærkt stigende, har vi ambitiøse planer for fremtiden, og udbygger mejeriet markant kommende 2 år.

Vi er organiseret som ONE-Mozzarella, dvs. vi samarbejder tæt på tværs af hhv. Rødkærsbro, Branderup og NHS mejerierne, samt imod kategori, R&D, salg og kunder. Vi er på en strategisk vækst rejse, og har behov for talentfulde kollegaer, der kan hjælpe med at skabe fremtidens mejeri.

Udvikling, optimering og projekter

Med reference til mejeriets ledelse og som et aktivt medlem af ledergruppen vil du være en vigtig katalysator for udviklingen af den fremtidige strategi og daglige drift.  Optimering er en del af produktions teamets DNA, og teamet medvirker dermed til at holde produktionen i Branderup konkurrencedygtig, bl.a. ved at sørge for gode ideer udmunder i gode løsninger, der implementeres som planlagt.  Som driftsingeniør vil du få en bred berøringsflade til produktion, pakkeri, kvalitet, planlægning, vedligehold, salg/kategori, R&D mm.  

Dine primære arbejdsopgaver omfatter:

-          procesoptimering i produktionen, samt opfølgning på resultater

-          implementering af nyt udstyr/teknologi

-          driftsmæssig implementering af nye produkter

-          struktureret problemløsning ved større udfordringer i driften

-          deltagelse i større og mindre projekter.

Du kan se frem til en spændende stilling med en afvekslende hverdag med mange forskelligartede opgaver, hvor du både er iværksætteren og afslutteren, der følger projekterne helt i mål.


Glæd dig til en stilling med stor mulighed for at videreudvikle dig selv og have indflydelse på egen hverdag.

Analytisk stærk med solid teknisk forståelse

Du brænder for den daglige drift og motiveres af at optimere processer, implementere nyt og fungerer godt i en omskiftelig dagligdag. Når der opstår udfordringer går du forrest og tager ejerskab for at sikre der findes løsninger. Du er analytisk, og har en struktureret tilgang, kan bevare overblikket og træffe gode beslutninger, også under pres.

Du skal kunne inddrage interessenter og opbygge relationer på tværs af organisatoriske niveauer. Det er vigtigt at du er analytisk stærk, evner at håndtere en kompleks verden, har let ved proces/teknologisk forståelse samt at du trives rigtig godt i et selvstændigt job, hvor dine samarbejdsevner og handlekraft er med til at bane vejen for resultaterne.

Derudover har du:

-          en baggrund som mejeriingeniør, produktionsingeniør procesteknolog, eller lignende

-          solide kommunikationsevner på dansk og engelsk

-          erfaring inden for mejeri- eller levnedsmiddelindustrien samt erfaring med lean og andre projekt- og optimeringsværktøjer

Ansøgning og kontakt

Du bedes venligst søge stillingen snarest muligt, idet samtalerne afholdes løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Production Manager Niels Thygesen på telefon +45 72304303. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Ansøg venligst via dette LINK 

#LI-HF

 

Denmark