Driftsassistent / nathold – Nr. Vium Mejeri

Drømmer du om et job, hvor du bliver udfordret fagligt og personligt, hvor du har mulighed for at bruge dine IT- og koordinerende evner i hverdagen? Og har du erfaring med drift af automatiske pakkeanlæg og LEAN, eller ønsker du at lære det? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

På Nr. Vium Mejeri går det stærkt, og vi har travlt med den årlige produktion af ca. 48.000 tons ost, som sælges til markeder verden over.

Vi søger en driftsassistent til natholdet i pakkeriet, og du kan se frem til at indgå i et team, der sætter en ære i at yde den bedste og mest optimale service i enhver pakkeriopgave.

Drift af højteknologiske anlæg
Du og dine kolleger i teamet skal i fællesskab stå for den daglige drift/optimering af pakkerianlægget. Dine primære opgaver og ansvarsområder vil være følgende:

  • Opfølgning og analysering af diverse KPI´er i pakkeriet.
  • Ajourføring af LEAN tavlernes KPI´er, og deltage i ugentlige LEAN møder
  • Diverse SAP opgaver under generel drift, bl.a. lukning af ordrer, ned-/omklassificering af produkter & lageroptælling i samarbejde med en SAP-assistent
  • Sikre at nye varenumre bliver pakket korrekt første gang, de er i drift (følger udarbejdet tjekliste).
  • Ad hoc opgaver for pakkerichefen og hans team.

Erfaring fra pakkerianlæg og flair for IT
Du har muligvis tidligere arbejdet på et pakkerianlæg, så du kender de mest almindelige rutiner og arbejdsgange, eller du har lyst til at lære det. Det vigtigt, at du er kvalitetsbevidst, arbejder selvstændigt og tager ansvar for at løse opgaven.

Det er en fordel, hvis du har flair for IT-systemer og kendskab til LEAN og SAP.

Du trives godt i et miljø i forandring, hvor sikkerhed, kvalitet og effektivitet drevet af vores LEAN-kultur er de allervigtigste overskrifter.

Derudover har du gode samarbejdsevner, er serviceminded og har en fleksibel indstilling til arbejdsopgaver og dine kolleger.

Du vil blive ansat på timelønsbasis på nathold. I nogle perioder kan du dog komme på daghold. Der vil være varierende mødetider.

Ansøgning og kontakt
Send venligst din ansøgning til jobnrvium@arlafoods.com med ”Driftsassistent” i emnefeltet. Ansøgningsfristen er den 01. oktober 2018. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Jacob Nielsen på 9694 5611 efter kl.19.00.

Denmark