Disponent til ARINCO - Videbæk

Ville det motivere dig at fungere som disponent i et velfungerende indkøbs-setup med globale snitflader? Kan du se dig selv som holdspilleren i et kompetent og dedikeret team, der dagligt sikrer tilgængelighed af en bred vifte af ingredienser og emballager til vores efterspurgte produkter? Så kan du være den disponent vi leder efter til at indgå i logistik - og planlægningsafdelingen på Arla Foods ARINCO i Videbæk. Vi beskæftiger ca. 300 medarbejdere, og du vil indgå i et team med 11 andre kolleger, der har ansvaret for, at vi holder et højt performance- og serviceniveau over for kunderne. ARINCO producerer mælkepulver og Child Nutrition produkter til hele verden, og er et centralt  strategisk forretningsområde for Arla Foods.

Stærk struktur og gode samarbejdsevner

Som medarbejder i vores disponeringsteam bliver det din mission, at ingredienser og emballager er tilgængelige til planlagt tid, således at produktion og pakning kan eksekveres planmæssigt, og kunderne får deres produkter til tiden. Vi kommer til at trække på din veludviklede arbejdssystematik og struktur til at understøtte vores leveringssikkerhed overfor vores kunder. Endvidere vil dine samarbejdsevner hyppigt blive sat i spil, da  inddragelse af leverandører og interne/eksterne stakeholders er en forudsætning for at opnå den leveringssikkerhed vores kunder forventer. Konkret vil dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Ordreplacering samt opfølgning herpå
  • Håndtering af problemstillinger ved leverancer
  • Sikre korrekt stamdata
  • Forecast
  • Bindeled til lagre, samt Globalt Indkøb
  • Løbende forbedringer indenfor eget område

Du vil indgå i en arbejdsfunktion med mulighed for at præge hverdag og arbejdsgange gennem løbende forbedringer vha. lean værktøjer. I logistik- og planlægningsafdelingen arbejder vi efter at skabe et standardiseret og værdiskabende logistik- og planlægningsområde som løbende tilpasses mulighederne for vores forretning – og vi ser frem til dine bidrag!

Solid forretningsforståelse og disponeringserfaring

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for indkøb eller disponering og/eller sidder i et lignende job som disponent i en produktionsvirksomhed i dag. Du har drive, udviser stort engagement og en personlig energi, der smitter positivt af på dine omgivelser. Du er initiativrig, trives med forandringer, og du arbejder systematisk med data og formår at bevare dit store overblik, selv når du har mange deadlines. Din fremsynethed og sans for kvalitet viser sig tydeligt i dit arbejde, hvor du altid har fokus på at skabe holdbare løsninger. Endelig skal du være imødekommende og god til at kommunikere på alle niveauer. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP, MS Office-programmerne og Lean.  Du behersker engelsk i skrift og tale.

Ansøgning og kontakt

Send venligst din ansøgning senest. Vi vurderer ansøgningerne løbende. Deadline 18.02.2019.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Senior Site Planning Manager, Pernille Lavrsen Rasmussen, på tlf. 72 18 37 14.

Ansøg venligst via dette LINK 

#LI-DNP 

Denmark