Demand Planner - Nijkerk

Ken je onze merken en producten zoals bijvoorbeeld Arla, Melkunie en Breaker? We maken deze producten allemaal op onze plant in Nijkerk. Duizenden units per uur, bijna 24/7. Wij leveren met trots aan onze klanten in heel Nederland en daarbuiten. Alles begint met rauwe melk, en daar maken we iets moois van!

Arla Foods is een zuivelcoöperatie van Europese melkveehouders. Wij verkopen onze producten aan consumenten over de hele wereld. Met bijna 20.000 medewerkers in 30 landen wereldwijd zijn wij één van de grootste zuivelcoöperaties ter wereld.

Arla Foods B.V. in Nederland is gevestigd in Nijkerk en ontwikkelt, produceert, vermarkt en verkoopt hoogwaardige dagverse zuivelproducten. Arla Foods heeft een sterke positie in Nederland en richt zich op zowel merk (Arla, Melkunie, Milk & Fruit, Breaker) als private label producten. Er werken ongeveer 350 medewerkers. Onze organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. We hebben hoge ambities en om deze waar te maken zijn we op zoek naar versterking van onze afdeling Sales. We zoeken per direct én

Demand Planner, Nijkerk

Als Demand Planner beheer je de volume voorspelling voor zowel korte als lange termijn voor een deel van onze productportfolio met als doel een zo hoog mogelijke forecast accuracy. Dit doe je in nauwe samenwerking met je team en diverse afdelingen.

Op de korte termijn zorg je, samen met de lokale en internationale Supply Chain en Logistieke Teams, ervoor dat het aanbod overeenkomt met de vraag voor een optimaal serviceniveau richting de klant en daarnaast, vanwege de korte houdbaarheid van onze producten, zo min mogelijk restproducten te realiseren. Op de lange termijn werk je samen met cross-functionele categorie teams binnen Marketing en Sales. Het doel is om door integratie van marketing en sales plannen de meest optimale planning te maken om onze groei doelstellingen mogelijk te maken. Dit wordt door jou vastgelegd en beheerd in de maandelijkse S&OP cyclus. In deze functie rapporteer je aan de Customer Operations Manager.

Om deze functie tot een succes te maken fungeer je als business partner tussen verschillende functies om zo een consensus van de te verwachte vraag te krijgen en te verwerken in het ERP systeem. Dit is tevens input voor het S&OP proces.

Vanwege onze dynamische branche ben je continue op zoek naar verbetertrajecten en tools om de nauwkeurigheid van je prognoses te verbeteren. Dit doe je ook in samenwerking met je Europese collega’s.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn in deze rol?

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en hebt 2-5 jaar relevante plannings-ervaring in de Supply Chain. Goede kennis van een ERP systeem en Microsoft Excel is een must. Kennis van SAP (APO/BW) is een pré.

Je bent een echte ondernemer met een pro-actieve houding en je hebt sterke analytische- en adviesvaardigheden. De ideale kandidaat voor deze rol is nieuwsgierig en gedreven om te zoeken naar oplossingen en de mogelijkheid om proactief te handelen. Je enthousiasme is aanstekelijk en je bent in staat je ideeën op een overtuigende manier te delen. Vanwege het internationale karakter van de functie is het belangrijk dat je vloeiend Engels spreekt, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden

Een uitdagende, veelzijdige functie waarbij je werkzaam zult zijn in een enthousiast team binnen een ondernemende, open cultuur met korte lijnen. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden binnen een organisatie met volop doorgroeimogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.

Reageren

De sluitingsdatum van deze vacature is 30 september aanstaande. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dirkjan Boels op telefoonnummer: +31 6 50506603. 

Interesse? Solliciteer via deze LINK

Netherlands