Demand Analyst, Nijkerk

Ben jij de business partner die zowel onze korte- als lange termijnverwachting haarscherp forecast?

Druk je stempel op onze demand planning met scherpe analyses en een strakke forecast

In deze dynamische rol beheer je de volume verwachting voor zowel korte als lange termijn voor een deel van het productportfolio. Op de korte termijn zorg je ervoor dat het aanbod overeenkomt met de vraag voor een optimaal serviceniveau richting de klant. Dit doe je veelal in nauwe samenwerking met de lokale en internationale Supply Chain- en Logistics Teams binnen Arla. Vanwege de relatief korte houdbaarheid van onze producten is het essentieel om dit goed te doen en daarmee zo min mogelijk over- en/of onderproductie te realiseren.

Voor de langere termijn forecast werk je samen met cross-functionele categorie teams binnen Marketing en Sales in Nederland. Het doel is om door integratie van marketing en sales plannen de meest optimale planning te maken om zo onze klanten optimaal te bedienen, waarmee je een onmisbare pijler bent bij het realiseren van onze ambitieuze groeidoelstellingen.

Om deze functie tot een succes te maken fungeer je als business partner tussen verschillende functies om zo een consensus over de te verwachten vraag te krijgen. Dit wordt vervolgens de input voor het S&OP proces.

Arla is in Nederland een groeiende, lerende organisatie. We doen veel dingen goed, maar we willen altijd verbeteren. Daarom krijg je alle ruimte om (continu) verbetertrajecten te starten en tools te ontwikkelen die de nauwkeurigheid van je prognoses verder verbeteren. Dit doe je vaak in samenwerking met je Europese Arla-collega’s.

Wat je nodig hebt om succesvol te zijn in deze rol
Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en hebt relevante ervaring in Planning, Supply Chain of analist rollen. Kennis van SAP (APO/BW) is een pré, kennis van Microsoft Excel op een hoog niveau is een must.

Je bent een echte ondernemer met een pro-actieve houding en je hebt sterke analytische- en adviesvaardigheden. De ideale kandidaat voor deze rol is nieuwsgierig en gedreven om te zoeken naar oplossingen en de mogelijkheid om proactief te handelen. Je enthousiasme is aanstekelijk en je bent in staat je ideeën op een overtuigende manier te delen. Vanwege het internationale karakter van de functie is het belangrijk dat je de Engelse taal op zakelijk niveau beheerst, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden een uitdagende, veelzijdige functie waarbij je werkzaam zult zijn in een enthousiast team binnen een ondernemende, open cultuur met korte lijnen. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden binnen een organisatie met volop doorgroeimogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.

Solliciteren en contact
De sluitingsdatum van deze vacature is 25 november aanstaande. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dirkjan Boels (Recruiter) op telefoonnummer: +31 6 50506603. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Please apply via this LINK.

The Netherlands