Dairy Training Specialist till Arla - Sverige

Är du en skicklig mejerispecialist som är redo att dela din expertis med andra? Nu finns möjligheten att ta en nyckelroll och utveckla våra medarbetare inom Supply Chain och supportera en ny ”learning culture” på våra svenska mejerier.

"Just nu har vi fokus på kompetensutvecklingen inom Arla. Av den anledningen behöver vi dig som vill jobba med utbildning och se till att våra medarbetare inom Supply Chain utvecklas. Detta blir en viktig uppgift med stor påverkan på Arlas framtida konkurrenskraft."

– Senior Transformation Manager, Supply Chain HR, Rasmus Cortnum Andersen

Om rollen
Med fokus på våra mejerier i hela Sverige kommer det att vara ditt uppdrag att förbättra och utveckla nya utbildningsinitiativ som säkrar rätt kunskaper och färdigheter inom Supply Chain. Detta inkluderar kunskap om säkerhets-, hygien-och städstandarder samt färdigheter som möjliggör korrekt hantering och bearbetning av mjölk-och mejeriprocesser.

Utmaningen kommer att vara att skapa initiativ som ger rätt kunskap och är tillämpliga på många olika mejerier med unika processer och organisatoriska uppsättningar.   

Tillsammans med den svenska Learning Partner och i samarbete med den svenska Supply Chain-ledningsgruppen, kommer du att:

  •  Identifiera kompetens-och kunskapsluckor på mejerierna i Sverige
  •  Ge dina insikter och rekommendationer till Learning Partner för design och utveckling av nya utbildningslösningar, inklusive kurser
  • Delta i implementeringen av utbildningslösningar – detta inkluderar utbildning och undervisning till kollegor på våra svenska mejerier  
  • Kommunicera med HR, svenska ledningsgruppen för Supply Chain och andra relevanta funktioner för att säkerställa optimala implementeringsprocesser
  • Genomföra utbildning och kurser till dina kollegor på våra mejerier

Denna roll kommer att kräva omfattande resor till våra mejerier i Sverige, och din placering kan därför vara flexibel och kan vara på ett av våra mejerier som är närmast din bostadsort.

Vem är du?
För att lyckas i denna roll, behöver du ha en förmåga att inspirera och engagera andra och bygga förtroende. Du kommer att använda din nyfikenhet för att utforska våra mejerier och utmana hur vi undervisar och tränar. Sedan kommer du att använda din drivkraft att förmedla kunskap och dina kommunikativa färdigheter för implementera initiativen genom att undervisa och utbilda dina kollegor.  

Du har även:

  • En examen i mejeriteknik, science eller produktion – och arbetslivserfarenhet inom området är ett plus. Erfarenhet av HR, Learning & Development eller liknande är meriterande.
  • God förståelse för Supply Chain
  • Goda kunskaper i engelska och svenska – alternativt ett annat skandinavisk språk

Vad erbjuder vi?
Även om beslut kommer att fattas tillsammans med Learning Partners och andra relevanta funktioner, kommer du att ha en stor möjlighet att påverka besluts då du är den med relevant insikt om vilka kompetenser våra mejerier har och saknar.

Du får därför möjligheten att forma din roll genom engagemang i olika processer. Denna position kommer att ge dig mycket exponering mot de svenska ledningsgrupperna inom Supply Chain och många andra funktioner inom Arla. Du kommer också upptäcka många karriär- och utvecklingsmöjligheter både i Sverige och utomlands.

Create the future – Grow with Arla!

Ansökan och kontakt
Sista ansökningsdag är den 13 oktober, men vi kommer at kolla igenom och behandla ansökningar löpande. Välkommen att kontakta Senior Transformation Manager, Supply Chain HR, Rasmus Cortnum Andersen på +45 89 38 12 05.

Ansök vänligen via denna länk

#LI-DNP

Sweden