Customer Support & tele sales innesäljare (vikariat) Falbygdens Ost - Falköping

Vill du vara med och utveckla Arlas försäljning och vara en del av vårt Customer Support & tele sales team i Falköping?  Vi söker en serviceinriktad och duktig innesäljare till Falbygdens Ost, som är en del av Arla Foods Sverige (ACD) och affärsområdet Cheese & RS.  Tjänsten är placerad i Falköping  och det är ett vikariat på 75%  från mars till augusti 2020.  

Du har en viktig roll inom Customer Support

I din roll kommer du tillsammans med customer support & tele sales teamet arbeta med  telefon-bearbetning av våra kunder inom dagligvaruhandeln. Denna försäljning kräver att du både är en duktig säljare och kunnig inom ost. I arbetsuppgifterna ingår även att bearbeta order som kommer in via mail och EDI.

Du blir en viktig länk hos oss som dagligen har kundkontakt för Falbygdens Ost och det är viktigt att du kan samarbeta och kommunicera samt jobba självständigt.

Du samarbetar med övriga kollegor inom innesälj, men har också en tät dialog med våra fältsäljare.

Självständig med struktur och ordningssinne                                                                 

Du har en eftergymnasial utbildning inom administration, eller har genom erfarenhet fått motsvarande kunskaper inom administration och har arbetat minst 3 år med liknande arbetsuppgifter.

Erfarenhet från sälj är väldigt viktigt för att lyckas i denna roll, gärna både från telefon- och traditionellt säljarbete.

Du har goda kunskaper i Excel och behärskar även Word och Power Point. Du är en van IT användare som hämtar information från både Internet och intranät. Vi ser gärna att du har kunskap i vårt affärssystem SAP.

Du  har goda kunskaper  i engelska och det är viktigt att du har en positiv inställning och är serviceinriktad. Du är analytisk och van att arbeta självständigt på ett strukturerat och noggrant sätt. Vidare har du lätt för att skapa relationer, både internt och externt, och har god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra.

 

Ansökan och kontakt

Ansök via vår hemsida, vi kommer att ha löpande urval så skicka oss din CV snarast. Välkommen att kontakta Jesper Garmenius,
070-837 72 29, för mer information om tjänsten.

 

Ansök via denna länk.

#LI-DNP

Sweden