Customer Support & Tele sales innesäljare, Falbygdens Ost - Falköping

Vill du vara med och utveckla Arlas försäljning och vara en del av vårt Customer Support & Tele sales team i Falköping?  Vi söker en serviceinriktad och duktig innesäljare till Falbygdens Ost, som är en del av Arla Foods Sverige (ACD) och affärsområdet Cheese & RS. Tjänsten är placerad i Falköping och det är ett vikariat med start i augusti t o m sista januari 2020, med chans till förlängning.

Vad innebär rollen?

I din roll som Customer Support & Tele sales är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Arbeta med telefon-bearbetning av våra kunder inom dagligvaruhandeln. Detta kräver att du både är en duktig säljare och kunnig inom ost.
 • Bearbeta order som kommer in via mail och EDI.
 • Systemmässig support till butik

Du blir en viktig länk hos oss som dagligen har kundkontakt för Falbygdens Ost och det är viktigt att du kan samarbeta och kommunicera samt jobba självständigt.  Du samarbetar med övriga kollegor inom innesälj, men har också en tät dialog med våra fältsäljare.

Vem är du?

För att lyckas bra i rollen som Customer Support & Tele sales hos Arla ser vi att du är/har:

 • Eftergymnasieutbildning inom administration eller har genom erfarenhet fått
  motsvarande kunskaper inom administration och har arbetat minst 3 år
 • Erfarenhet från sälj är väldigt viktigt för att lyckas i denna roll, gärna både från
 • telefon- och traditionellt säljarbete.
 • Goda kunskaper i Office-paketet (Excel, Word, Power Point)
 • Mycket goda kunskaper i svenska och i engelska
 • Det är starkt meriterande med kunskap inom SAP

För att trivas hos oss på Arla och i rollen som Customer Support & Tele sales är det viktigt är du har en positiv inställning och är serviceinriktad. Du är analytisk och van att arbeta självständigt på ett strukturerat och noggrant sätt. Vidare har du lätt för att skapa relationer, både internt och externt, och har god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra.

Var erbjuder vi?

Detta är en fantastisk chans att få in foten i ett stort globalt företag. Hos oss på Arla Foods får du tillgång till resurser, stöd och verktyg som hjälper dig i ditt uppdrag. Genom vår positiva dynamik och storlek kan vi erbjuda dig en inspirerande roll och arbetsplats där du får möjlighet att både  tveckla och utvecklas. Vi söker dig som vill vara med på vår resa, som vill skapa framtidens dagligvaruhandel och som vill växa med oss på Arla Foods.

Ansökan och kontakt

Sista ansökningsdag är 2019-08-19. Pga sommarsemestern kommer vi att återuppta processen under augusti månad och gör då ett löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen att kontakta Customer Support & Tele Sales manager Jesper Garmenius 070-837 72 29, för mer information om tjänsten.

 Ansök via denna länk

#LI-DNP

Sweden