Customer Relations & Account Manager – bliv gastronomisk ansvarlig hos Arla Unika, København, Odense, Aarhus

Er du lige så passioneret omkring mejeri og gastronomi, som du er for salg og kunderelationer? Og kunne du tænke dig at stå i front for et helt særligt dansk brand, når du rejser rundt og mødes med nogle af de bedste restauranter i Danmark?

”Hos Arla Unika er vores kunder lige så unikke som vores brand, og de værdsætter os for det, vi er: en gruppe af topengagerede og nørdede kolleger, der leverer ost, smør, mælk og fermenterede produkter med afsæt i det nordiske restaurantkøkken og råvarer i verdensklasse. Her får du et stærkt brand i ryggen og en hverdag, som du deler med passionerede kolleger ligesom dig selv,” fortæller John Gynther, gastronomisk ansvarlig, som nu går på pension og overlader stafetten til dig.

Om jobbet
Som gastronomisk ansvarlig bliver du en del af Arla Unika-teamet, der arbejder med alt fra produktudvikling til salg. Her vil du tage ansvar for at skabe og vedligeholde gode relationer med vores gastronomikunder – udvalgte restauranter og hoteller i hele Danmark, som anvender vores produkter i deres køkkener.

Sammen med dine kolleger vil du også udarbejde og drive nye og interessante salgstiltag som kan skabe interesse og begejstring for Arla Unika. Et af vores salgstiltag er vores ostebil, som leverer produkter fra vores innovationsværksted direkte til køkkener rundt omkring i landet, så vores kunder kan eksperimentere og skabe gastronomi i verdensklasse.

Du er ofte ude og møde vores kunder i hele Danmark. Vi er derfor åbne for, hvor du har bopæl – om det er i Jylland eller på Sjælland eller Fyn – og du har mulighed for at arbejde både hjemmefra og fra vores kontor i Viby J.

Helt specifikt vil du:

  • være i kontakt med udvalgte gastronomikunder, som du sælger produkter og opbygger stærke relationer til samt deler dine skarpe produktviden med
  • udvikle, planlægge og drifte nye salgstiltag sammen med teamet
  • identificere kundernes ønsker og behov for nye produkter og videregive dem til organisationen
  • udbygge markedet ved at opsøge nye potentielle kunder
  • netværke med interessenter fra den gastronomiske branche – hvor de bedste madfortolkere agerer og konkurrerer – for at sikre, at der skabes interesse for at anvende vores produkter. 

Hvem er du?
Med din store passion for mejeri og gastronomi er du motiveret til at kende alle vores produkter i dybden. Du balancerer nemt mellem strategisk og praktisk arbejde, og du kan snakke med kunden om alt mellem anvendelse, sensorik og logistik.

  • Ideelt set har du 8+ års erfaring som produktudvikler/-specialist inden for mejeribranchen eller som køkkenchef, restaurantchef eller lignende – kombineret med salgserfaring.
  • Alternativt har du 8+ års konkret B2B-salgserfaring, måske som account manager, og en stor passion for gastronomi.
  • Du har et talent for kommunikation – og du taler både dansk og engelsk. 

Hvad tilbyder vi?
Hos Arla Unika får du lov til at være produkteksperten og en vigtig strategisk partner i udviklingen af relationer og salgstiltag. Og når vores salgsrepræsentant er på ferie, ja, så er det dig, der kører ostebilen og møder vores kunder med produkter som Havgus, Gammel Knas, Sort Himmel og Trefold.

Du kommer altså helt tæt på gastronomiens aktører, når du møder vores kunder gennem både hoveddøren og køkkendøren og præsenterer produkterne lige der, hvor de bliver brugt, og magien skabes.

Velkommen til Arla Unika – sammen skaber vi nye højder.

Ansøgning og kontakt 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Talent Acquisition Consultant Dorthe Holm Jensen på +45 9131 2813 eller Arla Unika Direktør Alex Racoveanu på +45 9131 1991. Ansøgningsfristen er den 5. maj 2019, og vi afholder samtaler løbende.

Søg stillingen via dette link.

Arla Unika er Arlas læringsrejse

I 2002 gik flere danske kokke i medierne og stillede Arla spørgsmålet: ”Hvor er mangfoldigheden og den unikke smag i jeres produkter?” I første omgang forstod Arla ikke helt kritikken. For er det ikke en kvalitet, når man får den samme smag hver gang? Er det ikke det, der kendetegner en mærkevare? Kokkene fastholdt kritikken. Vi lyttede og med afsæt i det ny nordiske køkken påbegyndte vi en læringsrejse med kokkene. Det blev startskuddet for Arla Unika.

Arla Unikas produkter er udviklet i samarbejde med passionerede mejerister, eksperimenterende produktudviklere, dygtige kokke og nytænkende iværksættere. Det er i det samarbejde, vi finder inspiration og kompetencer til at udvikle nyskabende mejeriprodukter på højeste gastronomiske niveau. Sammen får vi ideerne, fejler os frem, bliver inspireret og prøver igen og igen. Indtil vi har skabt et Unika.

Formålet for Arla Unika er i dag, som det var i 2002, da vores læringsrejse startede. Vi vil løfte mejeri til gastronomisk verdensklasse i samarbejde med toppen af gastronomien. Vi kalder vores mission for Nye Højder. Det når vi med vores tre produktserier; Unika X, Arla Unika og Essens fra Arla Unika.

#LI-HF

Denmark