Coordinating Marketing & Customer Specialist till Arla, Foodservice - Stockholm

Brinner du för att utveckla både försäljning och marknadsföring? Trivs du i en omväxlande vardag som präglas av ständig utveckling, resultatfokus och mejeriprodukter? Vi på Arla Foods söker nu en Coor-dinating Marketing & Customer Specialist, inom affärsområdet Foodservice med placering i Stockholm, som vill vara med på vår resa.

”Vi söker dig som vill vara med och leda vår säljplaneringsprocess med mandat att korrigera och opti-mera för att nå bästa möjliga försäljningsresultat. Du kommer också ta ett stort ansvar för kampanjer och andra säljdrivande aktiviteter tillsammans med kundansvariga i grossistteamet. Om du gillar att vara spindeln i nätet och ha ett ben i försäljning och det andra i marknadsföring tycker jag verkligen du ska söka den här rollen. Du kommer kunna använda flera av dina talanger så som analys, struktur, kundfokus, administration, kontakt med reklambyrå och kundbesök tillsammans med KAM och ute-sälj. ”, säger rekryterande chef Hanna Skuncke.

Vad innebär rollen?

Som Coordinating Marketing & Customer Specialist på Arla kommer du att tillhöra affärsområdet Foodservice och det team som ansvarar för de centrala grossisterna. Ni arbetar tillsammans med att skapa starka samarbeten och goda försäljningsresultat med samtliga centrala grossister (bl a Mar-tin&Servera, Menigo och Svensk Cater). Du kommer rapportera till försäljningschef centrala grossister och även ha en streckad linje till Foodservice marknadsdirektör. I ditt ansvarsområde ingår att:

• Driva säljplaneringsprocessen för hela Foodservice.
• Utveckla kampanjanalyser och analysera kampanjeffektivitet för att skapa starka säljdrivande kampanjer hos grossisterna.
• Skapa kampanjmaterial i samarbete med marknadsavdelningen i enighet med övergripande årsplaner för grossister (både print och digitalt).
• Supportera både KAM och fältsälj i kundsamarbeten exempelvis genom att föreslå och ut-veckla kundaktiviteter, mässor och events.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av både försäljning och marknadsföring inom FMCG och vill bli en del av och påverka Arlas utveckling inom Foodservice. För att lyckas i rollen tror vi att du har:

• Civilekonomutbildning eller motsvarande inom försäljning och/ eller marknadsföring är önskvärt.
• Erfarenhet av både försäljning och marknadsföring samt viss känsla för form och design och för vad som driver försäljning.
• Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift är ett krav.
• God erfarenhet av projektledning inklusive administrering.
• Goda kunskaper i excel och power point samt förmåga att skapa säljande presentationer.


För att trivas i rollen som Coordinating Marketing & Customer Specialist är du analytisk, har struktur och tycker om att samarbeta med flera olika funktioner främst internt men även till viss del externt.

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt

Är du den vi söker? Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 25 okt 2019 men urval sker löpande. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Försäljningschef centrala grossister, Hanna Skuncke tel. 0709 – 99 53 62 eller mail: hanna.skuncke@arlafoods.com.

Please apply via this link.

#LI-DNP

Sweden