Controller til Supply Chain finance, Videbæk

 

Kunne du tænke dig at arbejde med en bred kontaktflade, hvor du vil blive udfordret både fagligt og personligt, ligesom det kan give dig et godt fundament for din fremtidige karriere i Arla Foods? Har du lyst til at blive sparringspartner for flere af vores driftssteder, samt udvikle dig selv og dine kompetencer? 
Da vores kollega gennem 24 år har valgt at gå på pension, søger vi en ny controller. Som controller ved Arla Foods Controller-Team DK Vest indgår du i et team bestående af 16 dygtige kolleger, der udgør en vigtig supportfunktion inden for Finance og Business controlling for vores 8 Business Partners og 14 driftssteder fra Esbjerg i syd til Svenstrup i nord. Afdelingen har base i Videbæk og Holstebro og der må påregnes nogen rejseaktivitet mellem vores driftssteder i Danmark, samt i mindre grad til vores udenlandske kolleger.
Økonomistyring, controlling og projektdeltagelse
Du får ansvar for månedsrapportering, diverse ugeopfølgninger samt udarbejdelse af KPI’er for udvalgte driftssteder. I den forbindelse sikrer du, at rapporterne er udarbejdet efter Arlas overordnede procedurer, og at de bygger på valide og gennemarbejdet data. Herudover bliver du en vigtig sparringspartner for den lokale Finance Business Partner og inddraget i en række tværgående projekter af varierende størrelse og kompleksitet, hvor du sikrer den korrekte økonomiopfølgning. Du har fokus på at udfordre og standardisere eksisterende procedurer, så vi forbliver effektive, lønsomme og kan videns dele med kollegaer på tværs af vores globale Finansorganisation i Arla Foods. 
Du har teorien i orden og kan skabe resultater
Der kan være flere indgange til stillingen. Vi forestiller os at:
• Du enten har en videregående uddannelse med speciale i Business Controlling, 
• Alternativt en mejerifaglig baggrund suppleret med en merkonom eller HD indenfor regnskab.
• Masser af gåpåmod, solide kompetencer inden for office-pakken og i særdeleshed kan dit kram i Excel. 
• Du er en dynamisk person, der arbejder selvstændigt og på eget initiativ. 
• Hvis du tidligere har haft din gang på en produktionsvirksomhed og/eller erfaring med SAP, BW og LEAN, er det et plus. 
• Gode engelsk kundskaber i både skrift og tale er en forudsætning.
• Du er både forretnings- og resultatorienteret, såvel som proaktiv og vedholdende.
Som den skarpe formidler du er, kan du forklare tal, så deres betydning kan forstås af alle – også kolleger, der ikke har samme økonomiske indsigt som dig. Endelig er du en dygtig samarbejdspartner, der kan se det fornuftige i at dele din viden med kolleger på tværs af funktioner.
Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 01.10.2017. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Senior Finance Manager, Danny Lange Andersen på tlf. 96577013.
Ansøg venligst via dette LINK.

 

*LI-HF

Denmark