Compensation and Benefits – Senior Specialist, Stockholm

Är du en erfaren och driven Comp & Ben-specialist med erfarenhet av Payroll från ett globalt företag? Har du ett starkt driv, förmågan att arbeta både självständigt och i grupp, och vill driva och utveckla vårt lokala comp and ben-arbete? Då kan det här vara rätt utmaning för dig.
Nu söker vi en duktig och passionerad Comp & Ben-specialist till vår svenska HR Operations organisation med placering på Arlas svenska huvudkontor på Kungsholmen.

En bred roll med stort ansvar
I din roll som Comp & Ben-specialist kommer du att arbeta brett med en rad ansvarsområden.
Den årliga Comp & Ben-cykeln som bland annat innefattar att driva lönekartläggning samt lönerevision och bonus process. Lokal expert på skatte, försäkrings och pensionsfrågor. Allmänt stöd för HR och chefer, upprätta och hålla i utbildningar för chefer och anställda i exempelvis hur vår lönestruktur ser ut, performance ratings mm.

Du ansvarar för avtal och relationen med våra billeverantörer, försäkringsbolag och förmånsbolag som vi anlitar. Du kommer med förslag på nya förmåner och implementerar dessa. Du ansvarar för att våra globala policies inom dessa områden får en lokal tillämpning utifrån ett svenskt regelverk. Du kommer även att stötta löneavdelningen i projekt och med olika uppgifter samt agera backup till systemspecialisterna. Ren administration i form av exempelvis hantering av fakturor, ombokning av kostnader, finnas tillgänglig för frågor och rådgivning, ad hoc-rapporter mm ingår i rollen.

Du kommer att agera interface mellan den svenska organisationen och våra globala Reward managers och fungera som SPOC (Single Point of Contact) för dessa. Du ska supportera och kommunicera globala reward verktyg och implementationer på lokal nivå.

En prestigelös omvärldsanalytiker
Vi söker någon med minst fem års erfarenhet från Comp & Ben och som har kunskap om skatt, försäkring, pension, lokala förmåner mm. Vidare känner du dig bekväm med skatteverkets regelverk (grunderna) samt har erfarenhet i expat-ärenden (support och sakkunnig).
Som person är du en nyfiken omvärldsanalytiker som håller dig uppdaterad inom ditt område, som kommer med förslag om det är något nytt vi ska erbjuda våra anställda för att vara attraktiva som arbetsgivare.
Du kommer att arbeta i miniprojekt, hålla workshops, utveckla nära relationer med stakeholders, exempelvis lokal och global HR, businessen och de fackliga representanterna, vilket kräver att du är bekväm med att kommunicera ut i organisationen.
Det är meriterande om du har haft personalansvar. Svenska och engelska i tal och i skrift är ett krav.

Ansökan och kontakt
Ansök senast 2017-06-30. Vi gör ett löpande urval och tillsätter tjänster så fort vi hittar rätt person. Välkommen att kontakta Head of HR Operations SE, Karin Alrenius  på +46 70-973 73 77  för mer information om tjänsten.

Ansök via denna länk.

*LI-HF

Sweden

Hi visitor from the United States

We have detected you are coming from a location inside the United States.
Do you wish to visit arla.com (this site) or proceed to arlafoodsusa.com?