Communications Manager - Nijkerk

Arla Foods groeit snel, met merken als Arla, Melkunie en Apetina. Ons Business Responsibility & Communications team groeit mee, daarom zoeken we onze nieuwe

Communications Manager, Nijkerk

Lijkt een internationale  communicatierol in een dynamisch foodbedrijf jou fantastisch?  Kom dan ons team versterken!

De rol

In deze rol houd je je bezig met communicatie naar diverse doelgroepen, zowel intern (medewerkers en leden-melkveehouders) als extern (media en klanten). Hierbij ligt het zwaartepunt bij Owner-communicatie. Concreet betekent dit dat jij onze eigenaren in de Benelux, de melkveehouders, informeert over de melkprijs en het reilen en zeilen binnen de organisatie. Je deelt nieuwe strategieën en communiceert over marktontwikkelingen in het Nederlands en Frans. Je beweegt je gemakkelijk door onze organisatie en haalt nieuws dat jij relevant acht proactief op. Dit communiceer je vervolgens middels diverse digitale kanalen naar de melkveehouders. Daarnaast bezoek je regionale melkveehouderbijeenkomsten waarin je actief informatie bij onze leden ophaalt.

Je bent verantwoordelijk voor Owner-communicatie in de gehele Benelux. Het is daarom belangrijk dat je de Nederlandse en Franse taal uitstekend beheerst. Daarbij is Engels de corporate language, dus daar kan je je ook goed in redden. Je schakelt veelvuldig met je counterparts op het Deense hoofdkantoor en in andere landen zoals Denemarken, Duitsland en Engeland. 

Naast owner-communicatie houd jij je ook bezig met het voorbereiden van PR en interne communicatie-uitingen. Je schrijft persberichten, beheert ons LinkedIn account en orga-niseert townhall meetings. Ook verzorg je de interne communicatie middels digitale schermen en via email. 

In deze functie rapporteer je aan onze Manager Business Responsibility & Communications, waar je ook nauw mee zult samen werken. 

Je profiel

Je hebt een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau in Communicatie of een aanpalend vakgebied en tenminste 1 jaar relevante werkervaring. Je beheerst de Nederlandse, Franse en Engelse taal uitstekend en je bent bereid om met enige regelmaat te reizen binnen de Benelux. Je hebt passie voor communicatie, bent zelfstandig en beweegt je gemakkelijk binnen een grotere, internationale organisatie. Een agrarische achtergrond is een pré.

Daarnaast ben je echte teamplayer en heb je een ondernemende mentaliteit waarmee je dingen voor elkaar krijgt. Je ben creatief en voelt je aangesproken tot het duurzaam-heidsconcept dat wij binnen Arla Foods uitdragen. 

Over ons

Arla Foods is een coöperatie in handen van Europese melkveehouders. Dit betekent dat we in nauwe samenwerking voortdurend sterker en beter proberen te worden om de boeren daarvan te laten profiteren. Dit principe heeft altijd centraal gestaan bij alles wat we doen. Dit is ook de reden dat Arla nu een sterk bedrijf is, meer dan 100 jaar nadat het werd opgericht. We werken hard om ons bedrijf op een duurzame manier te laten groeien. Dit kan alleen in nauwe samenwerking met onze melkveehouders en met de vele mensen en bedrijven waarmee we zaken doen. En, erg belangrijk, door naar onze klanten te luisteren. We willen dat onze zuivelproducten gezondheid en plezier brengen. Dat ze jouw leven gezonder maken en inspiratie geven - waar je ook bent, wanneer je maar wilt en in elke fase van je leven.

Solliciteren

Is dit jouw job? Solliciteer dan voor 31 augustus aanstaande . Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dirkjan Boels, 06-50506603.

Interesse? Solliciteer via deze LINK

 

Netherlands