CIP- og vand specialist ved ARINCO - Videbæk

Hos Arinco ved Videbæk søger vi en kvalitetsbevidst medarbejder til CIP og vand. Vi er mere end 300 medarbejdere i en topmoderne og højteknologisk virksomhed. Du bliver en del af en nystartet afdeling, der producerer valle og laktose ingredienser.

Om jobbet
Som CIP- og vandspecialist bliver dit primære ansvar:

  • At validere og optimere vores CIP-processer i samarbejde med produktion, produktions support og kvalitetsafdeling, at dokumentere og forbedre processerne omkring CIP- og vandforbrug.
  • At følge op på fremdrift af opgaver, samt rapportering deraf må forventes.

Afdelingen som du kommer til at arbejde i,  er under nyetableret, og da det samtidig er en nyoprettet stilling er der stor mulighed for at påvirke indholdet.

Stillingen er med reference til afdelingsleder for Phoenix -  Peter Kjær.

Hvem er du?
Du har en uddannelse som mejerist, procesteknolog, mejeritekniker eller har en anden baggrund, der har givet dig kendskab til mejeribrug. Derudover har du:

  • Erfaring med membranfiltrering  eller elektrodialyse er det et plus.
  • Et godt overblik og kan overskue mange og komplekse processer uden at miste følingen med detaljerne.
  • Fokus på kvalitet og forbedringer samt evner at være analytisk og vedholdende, så vi sikrer en høj standard, suveræn sikkerhed og hygiejneforhold i særklasse.
  • Desuden er det vigtigt, at du er omhyggelig og kvalitetsbevidst.
  • Du kan arbejde selvstændigt og udvise initiativ.

Det er en fordel, hvis du har flair for IT, har arbejdet med Lean og behersker engelsk. Med din arbejdsomhed, gode samarbejdsevner og positive tilgang til opgaverne er du desuden i stand til at gøre en forskel i hverdagen og bidrage aktivt til vores gode arbejdsklima.

Har du erfaring med optimering af CIP m.m. er det en fordel Det er dog ikke et krav, hvis blot du har viljen og lysten til at lære nyt.

Hvad tilbyder vi?
Hos ARINCO får du muligheden for at blive en del af et team, hvor faglighed er i højsædet og samarbejde værdsættes. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, hvor omgangstonen er åben og uformel, og hvor der er plads til udvikling og læring.

Ansøgning og kontakt
Hvis du vil gribe denne spændende mulighed, så søg med det samme og mærk din ansøgning ”CIP- og vandspecialist” og send den til Arla Foods Ingredients Group P/S, Arinco, Mælkevejen 4, 6920 Videbæk eller til Peter Kjær på  pekj@arlafoods.com. Ansøgningsfristen er d. 28. juni. 

Denmark