Chef Produktion- & Teknologiutveckling till Arla - Falkenberg

Trivs du i en mångsidig roll med såväl operativt som strategiskt ansvar? Som chef för produktion- och teknologiutvecklingsavdelningen på Falkenberg Mejeri får du både leda vår avdelning framåt och arbeta som projektledare för stora projekt. Du kan räkna med en varierande vardag med lika mycket tid på kontoret som ute i verksamheten. I denna roll kommer du att ha placering i Falkenberg och rapportera till Site Director – men du kommer även att ansvara för produktionsanläggningen i Kvibille.

Vad innebär rollen?

Nu söker vi en chef till vår produktions- och teknologiutvecklingsavdelning (PTU) som består av 5 medarbetare. I den här rollen får du två huvuduppgifter, dels att som chef leda vår avdelning, och dels att som projektledare driva stora investerings- och förbättringsprojekt. Med detta på ditt bord kan du se fram emot ett stimulerande arbete och en nyckelroll i att optimera dagens processer samt ta fram morgondagens teknik. Förutom att ansvara för samtliga investeringsprojekt, inklusive budgetansvar och resursprioritering, kommer du även att leda den löpande utvecklingen av våra interna verksamhetsprocesser. Det innebär bland annat att analysera drifttekniska problem och säkerställa genomförande av godkända projekt. Du är drivande i alla projekt och CAPEX (capital expenditures) processer vilket innebär beräkning av business cases och uppföljning.

Med ansvar för anläggningen även i Kvibille kan du förvänta viss resande till denna anläggning.

Vem är du?

Du har troligen en examen som civil- eller teknisk/livsmedel/mejeriingenjör med kompetens inom projektledning med erfarenhet från att leda komplexa tekniska projekt. Har du även erfarenhet som ledare är det meriterande. Projekten spänner över ett brett område såsom process, byggnation, arbetsmiljö, miljö, IT samt kvalitet och därmed krävs en bred förståelse. Dessutom har du goda kunskaper i engelska som är vårt koncernspråk.

På ett personligt plan är du en modern, driven och tydlig ledare, som brinner för vår produktion och vår produkt. För dig är det naturligt att tänka både strategiskt och utvecklingsorienterat och du har en förmåga att skapa dig en helhetsbild. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, coachar och inspirerar dina medarbetare att utvecklas och nå uppsatta mål. Som PTU-chef ingår du i vår ledningsgrupp som en viktig medlem med både kunskap och erfarenhet.

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Falkenbergs mejeri är idag är Europas största cottage cheese-mejeri. Här tillverkas cottage cheese – hela 80 varianter – till hela Norden och en stor del exporteras också. Kvibille Mejeri tillverkar de välkända varumärket Kvibille Cheddar & Kvibille Ädel. All mjölk på mejerierna kommer från gårdar i Halland. 

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt
Ansök senast 2020-01-31. Vi kommer att hantera ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att kontakta Senior Production Manager Tintin Mattsson på 0729688495 för mer information om tjänsten.

Please apply via the link

#LI-DNP

Sweden