Chaufför, Visstid - Jonkoping

Med en modern fordonsflotta transporterar Arla mejeriprodukter över hela Sverige. Inför sommaren söker företaget nu bland annat CE-chaufförer till distributionsavdelningen i Jönköping.

Arla har idag omkring 165 egna bilar och 250 egna chaufförer samt flera terminaler runt om i Sverige. Fordonsflottan består av moderna lastbilar och man har sedan en tid tillbaka 100 procent fossilfria transporter.

På mejeriet i Jönköping finns 30 chaufförer stationerade och för sommarens semestrar söker Arla  CE-chaufförer under veckorna 24-35. Vid behov kan tjänsterna komma att förlängas.

Vad är det för jobb?

Du kommer att ingå i ett team och köra distribution inom Småland & Västergötland enligt uppgjorda rutter. I tjänsten ingår även viss bilvård.

Transporterna sker med moderna fordon och du utgår från Arlas mejeri i Jönköping. Arbetstiden är morgon, kvällar och helger förlagt till tvåskift. I samband med vikariatets start kommer du även få en introduktion och upplärning.

  • Primärt distribution i Småland & Västergötland
  • Utgår från Jönköping

Vem är du?

Som person är du ordningsam, noggrann och positiv. Det är mycket viktigt att du trivs med kundkontakt och har en god känsla för service då du är ansiktet utåt för Arla. Du behöver därför kunna svenska väl.

För att vara aktuell för tjänsten krävs även CE-behörighet, giltigt YKB samt truckkort. Och då det är ett arbete som innebär en del tunga lyft så är det bra om du har en god fysik.

  • God servicekänsla och gillar kundkontakt
  • CE-behörighet, YKB och truckkort
  • Svenska i tal och skrift

Låter det som ett intressant jobb för dig så ansöker du enkelt nedan. Eller tipsa någon som kan passa för tjänsten.

Information

Vi har löpande intervjuer så hör av dig omgående.
Lön: Kollektivavtal Livsmedelsarbetareförbundet

Kontaktperson

Namn Peter Larsson                                          
tel :0705-750336
Ansöker gör du enklast via Arlas hemsidan

 https://www.arla.se/om-arla/jobb-karriar/

Om Arla Foods

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”.

Ansök via denna länk 

#LI-DNI

 

Sweden