Chaufför, Linköpings terminal - Linköping

Har du C CE-körkort och god fysik? Då har vi utmaningen för dig!

Nu söker vi en chaufför till Linköpings terminal. Är du ordningsam och trivs med mycket kundkontakt? Bli vårt ansikte utåt – i en viktig roll för både oss och våra kunder.

Organisatoriskt tillhör terminalen Jönköpings mejeri. Vår uppgift är att förse våra kunder med rätt varor, av rätt kvalité och i rätt tid. Som chaufför kommer du att jobba i en grupp om 30 personer som levererar och transporterar mejeriprodukter till våra kunder. Du blir vårt ansikte utåt – en ambassadör – och viktig i främjandet av starka relationer med våra kunder.

Punktlig, stresstålig och inte minst noggrann

Du har en gymnasieutbildning, C CE körkort, giltigt YKB bevis samt truckkort med minst A utbildning. Kunskaper i svenska är ett krav.

För att lyckas i rollen är det  viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera Arla på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Är du dessutom stresstålig, punktlig, noggrann och ordningsam har du vad som krävs.  

Ansökan och kontakt 
Skicka din ansökan till jobbjonkoping@arlafoods.com märkt Chaufför Linköping senast 2019-02-22. Välkommen att kontakta Stefan Johansson, driftledare, 070-524 07 83, för mer information om tjänsten. Facklig kontaktperson för Livs är Tomas Brandt, 070-886 43 07

Sweden