Chaufför, Jönköping

Har du C CE-körkort och god fysik? Då har vi utmaningen för dig!

Nu söker vi  en chaufför till distributionsavdelningen på Jönköpings mejeri. Är du ordningsam och trivs med mycket kundkontakt? Bli vårt ansikte utåt – i en viktig roll för både oss och våra kunder.

På Jönköpings mejeri arbetar cirka 600 personer och här produceras olika sorters mjölk, filmjölk och grädde. Som chaufför kommer du att jobba i en grupp om 50 personer som transporterar och levererar mejeriprodukter till våra kunder. Du blir vårt ansikte utåt – en ambassadör – och viktig i främjandet av starka relationer med våra kunder.

Punktlig, stresstålig och inte minst noggrann

Du har en gymnasieutbildning, C CE körkort, giltigt YKB bevis samt truckkort med minst A utbildning. Kunskaper i svenska är ett krav.

För att lyckas i rollen är det  viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera Arla på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Är du dessutom stresstålig, punktlig, noggrann och ordningsam har du vad som krävs.  

Ansökan och kontakt 

Skicka din ansökan till peter.larsson1@arlafoods.com  senast 2017-05-28. Välkommen att kontakta Peter Larsson, driftledare, 070-575 03 36, för mer information om tjänsten. Facklig representant för Livs är Håkan Lindberg, hakan.lindberg@arlafoods.com.

Sweden

Hi visitor from the United States

We have detected you are coming from a location inside the United States.
Do you wish to visit arla.com (this site) or proceed to arlafoodsusa.com?