Channel Developer/Projektledare, Stockholm

Är du en driven person som vill vara med och utveckla Arla Foodservice strategier på marknaden?

Utveckla våra strategier och stärka vår ledande position 
Inom Arla Foods Foodservice söker vi nu en Channel Developer. Vi söker dig som vill utveckla och samordna vår affärsstrategi på Foodservice-marknaden för att vi ska uppnå en långsiktig och lönsam tillväxt för Arla och våra kunder inom varje kanal.

Din roll kommer att handla om att utveckla och konkretisera mål för våra strategier. Utöver det ska du vara expert på kanalsegmentering till exempel (restaurang, hotell, skolor, samt convenience) och kundens affärsmål och vara bra på att skapa relationer. Du drivs av att arbeta mot uppsatta budgeterade mål och kommer arbeta nära Head of Foodservice samt vår sälj och marknadsavdelning. Din uppgift är att driva projekt i mål med ett mycket gott resultat där kundens affär är i stort fokus. Placering är i Stockholm, men med fokus på att vara nära våra kunder vilket innebär resdagar.   

Profil
Du har en högskoleutbildning inom ekonomi, kommunikation eller försäljning, alternativt en utbildning från IHM eller liknande. Vi tror att du har erfarenhet från FMCG branschen eller annan relevant bransch och arbetat i 5-10 år inom ditt område.

Som person är du social och målfokuserad. Du är analytisk och strategisk i ditt arbete, samtidigt som
du har vad som krävs för att skapa förtroendefulla och långsiktiga kundrelationer. Vi tror att du är en duktig projektledare som är bra på att leda i förändring. Du ser möjligheter där andra ser utmaningar och är van vid att arbeta proaktivt och strategiskt för att nå uppsatta mål. Slutligen är du lyhörd och tydlig i din kommunikation. Eftersom du kommer att ingå i en global organisation, behöver du kunna tala och skriva obehindrat på engelska. 

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med intressanta produkter, eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan och kontakt
Ansök senast 2017-08-27. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen att kontakta, Leif Olausson, +46 70246 61 81 för mer information om tjänsten.

Ansök via denna länk.

Sweden