Butiksbiträden/cafépersonal, Arla Unika - Stockholm

Arla Unika finns på utvalda restauranger i Sverige och i början på 2020 öppnar vi en flagship store. Arla Unikas är Arla Foods prestigevarumärke och våra experimentella ostar är utvecklade för skickliga kockar och produceras med ledorden småskalighet, innovation och hantverks-skicklighet. Ostarna i Arla Unikas sortiment är framtagna i samarbete med passionerade mejeris-ter, 
experimenterande produktutvecklare, skickliga kockar och innovativa entreprenörer. Resultatet av den genuina experimentlustan är ostar med smak av kola, salt, nötter och stall – och med doft av barrträd, fermenterat hö och popcorn. Ostarna har alla sina egna unika karaktärer, sma-ker och namn.

Den 23 januari öppnar ”Nya Östermalmshallen” och Arla Unika kommer att öppna en flagship store i ”Nya Östermalmshallen”. Det kommer att vara en butik men också ett café/ost och vin bar där man bl.a. kommer kunna beställa ostsmörgås med kaffe, macaroni and cheese och ost-bricka med matchande dryck. Nu söker vi butiksbiträden med passion för ost och mejeri som ska se till att butiken lever upp till sitt fastställda ekonomiska mål och vara en ”image-driver” för Arla Unika.

Vad innebär rollen?
Rollen som butiksbiträde innebär att du är Unikas ansikte utåt. Med passion, högt engagemang, vetgirighet och personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. 

För att lyckas i tjänsten har du kunskap kring ost och mejeriprodukter. Detta innebär även att rollen kräver en nyfikenhet till att lära sig mer om Unikas utbud för att bibehålla den profession-alitet som kunderna efterfrågor. 

Du skal även vara intresserad av tillbehör till ostarna speciellt drycker för att kunna inspirera och ge rekommendationer till kunderna hur de ska kunna få den bästa upplevelsen.  

Tjänsten innebär även stort fokus på det visuella i butiken. Unika är Arlas flaggskepp och därför är det viktigt att butiken utstrålar hög professionalitet.  

Andra arbetsuppgifter som tillkommer är bland annat administration inom lageruppdatering, förpackningsinformation etc. 

Vem är du?
Du är noggrann och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Med andra ord så har du en fingertoppskänsla för service. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara unika service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du ska ha passion för ost och me-jeri samt intresse för mat och dryck. Du är Unikas ansikte utåt.

För att passa i rollen som butikschef tror vi att du har:

  • Arbetat inom delikatesshandeln, gärna ostbutik/ostavdelning eller annan smak & sen-sorik butik.
  • Minst tre års erfarenhet av liknande arbete är ett krav
  • Flytande svenska och engelska i tal och i skrift

Vad erbjuder vi?
En unik möjlighet att få vara med att starta upp Arla Unikas flagship store och arbeta med ett sortiment är framtaget för gastronomin. Du kommer arbeta med ett väldigt passionerat och kompetent team inom både ost, mat och dryck. Arla Unika är en del av Arla Foods vilket gör att du arbetar inom en väldigt agil och entreprenöriell del av företaget samtidigt som du har förde-larna att vara en del av en av Nordens största matföretag.

Ansökan och kontakt
Vi gör ett löpande urval och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi funnit rätt person. För mer information, kontakta Alex Racoveanu på Alex.racoveanu@arlafoods.com

Ansök via denna länk

#LI-DNP

Sweden