Business Controller, Supply Chain Finance , Controlling DK - Taulov

Kunne du tænke dig at arbejde med en bred kontaktflade, hvor du vil blive udfordret både fagligt og personligt, ligesom funktionen vil give dig et godt fundament for din fremtidige karriere i Arla Foods? Har du lyst til at blive sparringspartner for vores driftssteder, samt udvikle dig selv og dine kompetencer?

Som Business Controller ved Arla Foods Controlling DK indgår du i et team bestående af 20 dygtige kolleger, der udgør en vigtig supportfunktion inden for Finance og Business Controlling for vores 22 driftssteder og 11 Business Partners fordelt over hele Danmark. Afdelingen har base i Holstebro og Taulov og der må påregnes nogen rejseaktivitet mellem vores driftssteder i Danmark, samt til vores kolleger i Sverige, England og Tyskland.

Økonomistyring, Controlling og projektdeltagelse

Du bliver en vigtig sparringspartner for den lokale Finance Business Partner og inddraget i en række tværgående projekter af varierende størrelse og kompleksitet, hvor du sikrer den korrekte økonomiopfølgning. Du har fokus på at udfordre og standardisere eksisterende procedurer, så vi løbende forbedrer vores effektivitet og kvalitet.

Du bliver tilknyttet dine egne mejerier og får ansvar for  

  • Ugeopfølgning
  • Månedsrapportering og opfølgning
  • Procesoptimeringer i økonomifunktionen

I den forbindelse sikrer du, at rapporterne er udarbejdet efter Arlas overordnede procedurer, og at de bygger på valide og gennemarbejdet data. Du tager aktion på afvigelser og følger i samarbejde med Business Partner op på korrigerende handlinger.  

Endvidere er du proaktiv når det gælder vidensdeling på vores medier, så kolleger på tværs af vores globale Finansorganisation holdes opdateret med muligheder og potentialer.

Du har teorien i orden og kan skabe resultater

Der kan være flere indgange til stillingen. Enten har du en videregående uddannelse med speciale i Business Controlling, alternativt en mejerifaglig baggrund suppleret med en merkonom eller HD indenfor regnskab, med masser af gåpåmod, solide kompetencer inden for office-pakken og i særdeleshed kan dit kram i Excel. Du er en dynamisk person, der arbejder selvstændigt og tager initiativ, men også ser potentialet i teamet og samarbejdet med kolleger til at opnå de bedste løsninger. 

Hvis du tidligere har haft din gang på en produktionsvirksomhed og/eller erfaring med SAP er det et plus. Gode engelsk kundskaber i både skrift og tale er en forudsætning.

Som den skarpe formidler du er, kan du forklare tal, så deres betydning kan forstås af alle – også kolleger, der ikke har samme økonomiske indsigt som dig. Du er både forretnings- og resultatorienteret, samt proaktiv og vedholdende. Endelig er du en dygtig samarbejdspartner, der kan se det fornuftige i at dele din viden med kolleger på tværs af funktioner og landegrænser.

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil gribe denne spændende mulighed, så søg hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Senior Finance Manager, Danny Lange Andersen på tlf. 96577013.

Ansøg venligst via dette LINK

#LI-DNP

Denmark