Business Continuity Manager - Nijkerk


We maken producten waar we voor staan. We willen meerwaarde brengen voor onze klanten en verantwoordelijk handelen ten opzichte van kwaliteit, ARBO en milieu. On-ze afdeling QESH is hier verantwoordelijk voor en heeft als doel de kwaliteit te bewa-ken en te optimaliseren. Zo voert ze onder andere microbiologisch-, fysisch- en che-misch onderzoek uit en bewaakt en verbetert de kwaliteit van producten en processen. Alle verbeteringen worden geborgd in onze managementsystemen. Dit willen we zelf, maar ook onze klanten verwachten dit van ons.

Voor onze locatie Nijkerk zoeken we onze nieuwe;

Business Continuity Manager, Nijkerk

In deze nieuwe rol ben je verantwoordelijk voor het beheer van ons Business Continui-ty Management Systeem. In de eerste periode ben je met name bezig met de implemen-tatie van het managementsysteem conform ISO 22301. Terwijl je dit doet zet je BCM binnen Arla Foods Nederland op de kaart. Je gaat in gesprek met alle stakeholders binnen de organisatie. Met hen stem je af hoe te handelen in diverse crisissituaties. Na implementatie zorg je conform de Plan-Do-Check-Act cyclus voor optimalisering. Je or-ganiseert trainingen, tests en oefeningen welke je later ook evalueert en vervolgens de plannen verbetert. Kortom: Jij hebt met alle betrokkenen uitgedacht wat te doen bij es-calaties waarmee onze interne organisatie blijft draaien en waarmee uiteindelijk onze klant optimaal beleverd wordt.

In deze rol ben je verder verantwoordelijk voor een stukje Quality Assurance. Je volgt trends en ontwikkelingen over voedselveiligheid en vanuit deze opgedane kennis en expertise adviseer je het senior management over het nemen van maatregelen om dit te waarborgen. Bij afwezigheid van de manager QESH neem jij de verantwoordelijkheid voor incident- en crisismanagement over. Tenslotte neem je deel aan multidisciplinaire projectteams waarbij jij de focus op voedselveiligheid en kwaliteit weet te vergroten.

Het is belangrijk dat je structuur kunt aanbrengen en het overzicht houdt. Je overziet de processen en hebt oog voor verbetering. Je bent in staat om (senior) management te overtuigen en/of weestand te bieden aan hen wanneer jij denkt dat dit nodig is.

Je profiel
Je hebt een afgeronde Master Levensmiddelentechnologie en hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de levensmiddelenindustrie. Ervaring met Business Continuity Ma-nagement is gewenst. Je bent zeer proactief, communicatief vaardig, ondernemend, overtuigend, stressbestendig en resultaatgericht. Je bent ambitieus en wilt doorgroeien. Het is jouw ambitie om uiteindelijk (tenminste) manager van de afdeling te worden. Je bent als geen ander in staat om structuur aan te brengen en overzicht te bewaren. Tenslotte beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden
Een uitdagende, veelzijdige fulltime functie, waarbij je werkzaam bent in een enthou-siast team binnen een ondernemende, open cultuur met korte lijnen. We bieden uitste-kende arbeidsvoorwaarden binnen een internationale setting.

Interesse? Reageer dan voor 1 november aanstaande. Bij vragen kun je contact opne-men met Dirkjan Boels, Talent Acquisition Consultant op +316-50506603.

Please apply via this link

Netherlands