Brand Manager Melkunie - Nijkerk | Arla

Brand Manager Melkunie - Nijkerk

Ben jij innovatief, onderscheidend en een merkdenker pur sang?

Bouw mee aan het vernieuwde Melkunie!

We gaan lekker bij Arla Foods. Onze merken en producten doen het uitstekend en we hebben ons commerciële team uitgebreid. We zitten in de flow en dat voelt goed!

Onze internationale merken ken je vast wel: Arla, Castello, Apetina en Lurpak . In Nederland hebben we de unieke situatie dat we ook een lokaal merk hebben: Melkunie. Melkunie is ons grootste merk en heeft een rijke historie. Onder het Melkunie merk hebben we een brede product portfolio met heerlijke zuivelproducten zoals melk, vla, yoghurt, Milk&Fruit, Breaker en het nieuwe PROTEIN powered by Melkunie. Het merk heeft een penetratie van 55% en is het nr 25 merk in de Distrifood merken top 100.

Op het Melkunie merk heb je de kans om je lokaal bezig te houden met de volledige marketing mix. Naast het leiden van lokale product en communicatie ontwikkeling, kun je bijdragen aan de strategie van het merk. Denk hierbij aan nieuwe product ideeën, nieuwe activatie mechanismen of de toetreding tot nieuwe kanalen.

We zijn op zoek naar een Sr. Brand Manager, die houdt van een brede verantwoordelijkheid. Om succesvol te zijn in deze rol is het belangrijk dat je weet wat er in de markt speelt en hoe je hierop in kunt spelen. Het is je ambitie om een oer-Hollands merk een stevige draai te geven. Je bent open minded, flexibel, creatief en gedreven om echt het verschil te maken!

Je profiel
Je hebt een afgeronde WO-opleiding. Daarnaast heb je 5+ jaar ervaring als marketeer in de FMCG-sector (food). Je hebt ervaring met het bouwen van een merk en hebt eerder gewerkt in een matrixorganisatie. Je bent strategisch en ook in staat om praktische vertaalslagen te maken. Je bent een echte teamplayer en hebt een ondernemende mentaliteit waarmee je dingen voor elkaar krijgt. Verder is het jouw ambitie om binnen 2 tot 3 jaar door te groeien naar de rol van Marketing Manager.

Wij bieden
Een uitdagende, veelzijdige functie, waarbij je gaat werken in het jonge, dynamische team van Carlijn Hensing. Arla Foods heeft een ondernemende, open cultuur met korte lijnen. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden binnen een organisatie volop doorgroeimogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.

Reageren
Interesse? Reageer dan zo snel mogelijk, want voor deze job geldt: wie het eerste komt…

De sluitingsdatum van deze vacature is 23.07.2018. Bij vragen kun je contact opnemen met Dirkjan Boels op telefoonnummer 06-50506603.

Interesse? Solliciteer via deze link

Netherlands