Bliv Mejeritrainee i Arla

Drømmer du skabe en karriere i en stor, international virksomhed, og brænder du for at få din hverdag til at gå med moderne teknik og kendte fødevarer? Så har du nu chancen for at blive en af vores nye Mejeritrainees på ét at vores mejerier i Danmark.

Efter dit uddannelsesforløb er du mejerist med mulighed for mere – uanset hvor i landet du befinder dig. Fra det østligste Sjælland til vestligste Jylland.

Med et eksamensbevis fra Arla Foods står dine døre åbne til andre uddannelser, f.eks. som mejeriingeniør eller levnedsmiddelingeniør. Eller du kan sigte efter et job i udlandet. Har du ambitionerne, giver vi dig mulighederne for en videre karriere i Arla.

Din tid som Mejeritrainee
Dit uddannelsesforløb varer 3 år, og du får løn fra første dag.

Din traineetid veksler mellem skoleophold på Kold College i Odense – 50 uger i alt – og praktik på mindst to af Arlas over 20 mejerier i Danmark. Som mejeritrainee får du ansvar på lige fod med dine kolleger, og du bliver en del af et arbejdsmiljø, hvor vi står klar til at dele ud af vores viden til dig.

Få venskaber og læring for livet
På Kold College bliver du en del af et team og får venskaber, oplevelser og læring for livet. I praktikken kommer du i nærkontakt med produkterne og får næse for kvaliteten. Din uddannelse giver dig et stort kendskab til moderne mejeridrift, så du får specialiseret viden om håndværket og teknologien.

Er du en af vores 60 nye mejeritrainees?
For at blive en del af holdet er det vigtigt, at du har:

  • bestået folkeskolens afgangseksamen
  • interesse for de naturvidenskabelige fag, særligt matematik, fysik og kemi
  • lyst til at lære et håndværk fra bunden
  • mod på at arbejde selvstændigt og gøre en forskel i dit nye team
  • en god portion nysgerrighed og appetit på nye udfordringer.

Ansøgning og kontakt
Vi optager Mejeritrainees løbende og ansætter ligeledes efter behov, så du bedes venligst sende din ansøgning hurtigst muligt.

Søg via dette LINK

Denmark