Automationstekniker/IT-Supporter til produktions-IT, Høgelund Mejeri

Brænder du for at arbejde med teknik, maskiner og forebyggende vedligehold, samt har erfaring i produktions-it, Så kan vores mejeri lige uden for Vojens måske være stedet for dig. Vi er på udkig efter en medarbejdere, der kan hjælpe os med at vedligeholde og reparere vores anlæg. Så har du stor indsigt i teknik/mekanik/it-produktion eller er stærk inden for el-styringer/automatik, er du måske vores nye kollega.

Høgelund Mejeri er Nordeuropas største producent af blåskimmeloste med ca. 150 ansatte og har i de senere år gennemgået en omfattende modernisering, så der i dag er en række højteknologiske produktions- og pakkerianlæg.

Vi kan tilbyde et alsidigt job, hvor der stilles krav til en høj faglighed med fokus på at gøre tingene rigtigt første gang.

Vedligehold og reparation af produktionsanlæg
Som tekniker/it-support kommer du til at spille en vigtig rolle i arbejdet og indgår i en afdeling med mange kollegaer, hvor et sundt arbejdsklima prioriteres højt. Det er nødvendigt for produktion og pakkeri, at anlæggene kører optimalt. Det stiller krav til din fleksibilitet og evne til at sætte dig ind i problematikker med kort varsel. Samtidigt er det også din garanti for et afvekslende og spændende job.

Serviceminded, selvstændig og teknisk baggrund

Det er vigtigt, at du kan arbejde med følgende:

  • IT-systemer og infrastruktur
  • har erfaring med Windows Server, Windows 7&10 samt standardisering.
  • etablering og opsætning af PC/klienter og printere
  • ansvar for og support af applikationer på flere typer PLC/SCADA systemer, vi bruger i dag SIMATIC S7, WinnCC samt Wonderware.

Du arbejder hjemmevant på en PC, og hvis du er også er godt inde i SAP PM, er det helt klart et ekstra plus. Ligeledes vil det være fint, hvis du har erfaring med at arbejde med Lean. Desuden er du åben og serviceminded og formår at løse problemer effektivt på egen hånd, da du har blik for at sikre høj driftstid på anlæggene.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 13. august 2017. Der inviteres løbende til samtaler, send derfor gerne din ansøgning hurtigst muligt. Mærk din ansøgning ”Vedligeholdstekniker” og send den til rene.berg@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Teamleder i Vedligehold Rene Berg på tlf. 73 54 52 20.

Denmark

Hi visitor from the United States

We have detected you are coming from a location inside the United States.
Do you wish to visit arla.com (this site) or proceed to arlafoodsusa.com?