Automationstekniker til Vedligeholdsafdelingen - Taulov Mejeri, Fredericia

Vil du arbejde med det nyeste og mest avancerede proces- og pakkeriudstyr i mejeribranchen, så er her muligheden for at blive udfordret.

 

Du vil blive en del af et stort hold kompetente og dedikerede vedligeholdsfolk, der sætter en stor ære i at holde Taulov Mejeri kørende på den sikkerhedsmæssige, kvalitetsmæssige og økonomisk mest ansvarlige måde. Det hele foregår i en venlig og imødekommende tone, så trivsel og verdensklasse vedligehold kommer til at gå hånd i hånd” siger Senior Maintenance Manager Lars Hoelgaard.

Om jobbet

De primære arbejdsopgaver er:

  • Finde og udbedre fejl på anlægget
  • Optimering af processer og udstyr
  • Holde infrastrukturen bag det hele kørende
  • Etc.                                 

Hvem er du?

Du er måske automationstekniker eller industrielektriker, men det er ikke afgørende, Det vigtigste er dog, at du har erfaring med PLC-programmering og fejlfinding i automatiske proces- og pakkeanlæg.

Har du kendskab til Siemens S7 plc’er, WinCC, Wonderware systemplatform, Intouch, Foxboro, samt fejlfinding på netværk, PC’ere eller servere, er det naturligvis en fordel

Da du skal løse opgaver på mejeriet, som kan have både produktionsmæssige og økonomiske konsekvenser, skal du kunne holde hovedet koldt og bevare overblikket – selv i pressede situationer.

Vi forventer, at du kvalitetsbevidst og serviceminded, samt at du ikke giver op, før en opgave er afsluttet tilfredsstillende. Du skal kunne lide at løse opgaver i tæt samarbejde med kolleger og leverandør.

Hvad tilbyder vi?

Med reference til Vedligeholdschefen, får du din daglige gang blandt 40 vedligeholdsfolk, hvor af 3 af dem bliver din direkte kollega. Sikkerhed, trivsel og et godt arbejdsmiljø er det der bliver vægtet højest på Taulov Mejeri. Vi tror på at det er der igennem, at vi opnår de bedste faglige resultater.

Du bliver ansat som funktionær og får en ugentlig arbejdstid på 37 timer, som normalt ligger på hverdage mellem kl. 6 og 18. Hver fjerde uge har du en 7x24-timers rådighedsvagt.

I Arla værner vi om din personlige og faglige udvikling, og derfor sætter vi din karriere højt. Ligeledes har vi en positiv samarbejdskultur, som sikrer, at du kan udfolde dit potentiale.

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil gribe denne spændende mulighed, bedes du sende din ansøgning hurtigst muligt via nedenstående link. Vi kigger ansøgningerne i gennem løbende og lukker stillingen, så snart den rette kandidat er fundet. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Maintenance Manager, Lars Hoelgaard, på tlf.: 76 22 34 42

Ansøg venligst via dette link.

#LI-DNI

Denmark