Automationstekniker til vedligehold og projekter hos Arla Foods - ARINCO, Videbæk

Vi er på udkig efter en veloplagt og energisk Automationstekniker til Vedligeholdsafdelingen Arla Foods ARINCO i Videbæk. Da vi oplever øget aktivitet på større og mindre projekter, udvider vi medarbejderstaben i vedligehold.   

På Arla Foods ARINCO sikres produktionen af mælkepulver og Child Nutrition-produkter til hele verden døgnet rundt syv dage om ugen af vores ca. 300 medarbejdere.

Du sikrer, at anlæggene kører som smurt
Du og dine kolleger skal sikre, at mejeriets produktionsudstyr og anlæg fungerer optimalt. Du foretager elektrisk og programmæssig fejlfinding samt optimering og videreudvikling af det samlede produktionsanlæg.

Anlæggene er store og komplekse, og du får mange faglige udfordringer, når du løser de daglige opgaver. I vores team får du muligheden for at fordybe dig i teknologien og arbejde med nye anlæg. Efter du har gennemgået oplæringsperioden, vil du sammen med 8 kolleger indgå i en weekendvagtordning i en 8-ugers turnus.

Automationstekniker med overskud og overblik
Du er Automationstekniker eller tilsvarende. Hvis du har erfaring fra en produktionsvirksomhed, hvor du har arbejdet med fejlfinding på automatiske maskiner og S7 PLC’er, er det en fordel.

Du er stabil, effektiv og kvalitetsbevidst, og du giver ikke op, før en opgave er afsluttet tilfredsstillende. Du skal kunne lide at løse opgaver i tæt samarbejde med kolleger, og du sætter en ære i at færdiggøre dine opgaver til tiden og i god kvalitet.

Da du skal løse opgaver på mejeriet, som kan have både produktionsmæssige og økonomiske konsekvenser, skal du kunne holde hovedet koldt og bevare overblikket – også i pressede situationer. Derudover er du vant til at anvende IT, og du taler og skriver både dansk og engelsk.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er den 24. september 2018. Mærk din ansøgning ”Automationstekniker” og send den til sune.fisker.nielsen@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Teamleder Sune Fisker Nielsen på telefon 9994 2041. Vi indkalder til samtaler løbende.

Denmark