Automationstekniker til Taulov Mejeri - Fredericia

Har du stor teknisk indsigt, og vil du arbejde i et topmoderne mejeri med det nyeste og mest avancerede proces- og pakkeriudstyr i branchen?

”Her investerer vi ikke kun i det nyeste udstyr – vi investerer også i din fremtid. Så du får virkelig mulighed for hele tiden at udvikle dig gennem både hverdagens opgaver, kurser og efteruddannelse,” fortæller senior maintenance manager Lars Hoelgaard, som du refererer til.

Om jobbet

På Taulov Mejeri ved Fredericia holder vores 275 medarbejdere mejeriet kørende i døgndrift. Du bliver en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du og 3 andre dygtige automationsteknikere sætter ind og tager hånd om de mest komplekse tekniske problemer på mejeriet, så vores udstyr altid er i topform. Du kan derfor se frem til en hverdag, hvor du:

-          finder og udbedrer fejl på vores automatiske anlæg

-          bidrager til forebyggende vedligehold og optimering af udstyret

-          koordinerer med leverandører, der assisterer vedligeholdsafdelingen.

Du bliver ansat som funktionær og får en ugentlig arbejdstid på 37 timer, som ligger på hverdage mellem kl. 6 og 18. Derudover har du hver 4. uge ansvaret for at besvare vagttelefonen 24 timer i døgnet hele ugen.

Hvem er du?

Du er uddannet automationstekniker, industrielektriker eller lignende. Da du løser opgaver på mejeriet, som kan have både produktionsmæssige og økonomiske konsekvenser, skal du kunne holde hovedet koldt og bevare overblikket – også i pressede situationer. Derudover har du:

-          erfaring med PLC-programmering og fejlfinding i automatiske proces- og pakkeanlæg

-          med fordel kendskab til fejlfinding på netværk, servere eller i anlæg bygget på Siemens S7-PLC’er, WinCC, Wonderware, Intouch eller Foxboro

-          indgående procesforståelse og forståelse for vigtigheden af en høj oppetid

-          en kvalitetsbevidst og serviceminded tilgang til dine opgaver.

Hvad tilbyder vi?

Her bliver du en del af et meget dedikeret og pligtopfyldende team, der støtter hinanden og træder til, når der er brug for det. Vi er gode til at balancere mellem god værkstedshumor og hårdt arbejde – men vi har altid fokus på at løse opgaverne hurtigt, godt og sikkert.

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior maintenance manager Lars Hoelgaard på tlf. 7622 3442. Vi indkalder til samtaler løbende, så søg allerede i dag. Mærk din ansøgning ”Automationstekniker”, og send den til lars.hoelgaard@arlafoods.com. Skriv venligst i din ansøgning, hvor du har set annoncen.

United Kingdom