Automatikteknikerelev - Holstebro Mejeri

Brænder du for el, teknik og maskiner og kunne du tænke dig en spændende fremtid som automatiktekniker? Så har vi en læreplads til dig.

Som automatikteknikerelev i Arla får du indblik i moderne mejerimaskiner og får hjemmebane i hele produktionsprocessen. Du kommer til at arbejde i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din dagligdag. 

Fra elev til automatiktekniker på 4 år

Som automatikteknikerelev i Arla spiller du en vigtig rolle i arbejdet med at holde vores produktionsanlæg i topform. Du er med til at installere nye anlæg, vedligeholde og reparere de eksisterende. Det ene øjeblik har du en el-opgave, det næste en mekanisk. Og senere på dagen fordyber du dig i et PLC program. Alsidigheden er nødvendig for at få anlæggene til at køre optimalt. Det stiller krav til din fleksibilitet og evne til at lære nyt, og det er samtidig din garanti for et afvekslende og spændende job. Som elev vil du naturligvis blive støttet af dine dygtige kolleger og ledere under hele dit uddannelsesforløb. 

  • I din elevtid veksler du mellem skoleophold og praktik på mejeriet
  • Længden af uddannelsen afhænger af din alder og erfaring, men som udgangspunkt tager hele uddannelsen 4 år
  • Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve
  • Du får løn, både når du er i skole og i praktik
  • De første 3 måneder i praktik er gensidig prøvetid
  • Der vil være tilknyttet en mentor på mejeriet i hele uddannelsesforløbet

I Arla har vi valgt at samle alle vores automatikteknikerelever på Mercantec i Bjerringbro/Viborg. Når elever fra Arla er på skoleophold, bor de på skolehjemmet, medmindre de har mindre end 5 kvarters kørsel til skolen. Det giver masser af muligheder for faglig fordybelse og sociale relationer.

Uddannelse der åbner døre

Uddannelsen som automatiktekniker giver dig rigtig gode jobmuligheder, hvor mulighederne for en karriere i udlandet også er til stede.

Klarer du dig godt under din uddannelse, vil der også være gode muligheder for videre ansættelse hos Arla. Her vil vi naturligvis støtte op om din videre faglige udvikling og dygtiggørelse. Du kan også vælge at videreuddanne dig til f.eks. maskinmester, el-installatør, automationsteknolog, energiteknolog eller it-teknolog.

Om Holstebro Mejeri

Holstebro Mejeri producerer bl.a. Lurpak, Kærgården og BUKO produkter til hele verden

Vi har i de seneste år gennemgået en omfattende modernisering og har bl.a. investeret i en række højteknologiske produktions­ og pakkerianlæg. Vi står for langsigtede løsninger og stor stabilitet og har dermed de helt rigtige betingelser for, at du kan skabe en lovende fremtid sammen med os.

Du vil indgå i et velfungerende team bestående  46 medarbejdere i Vedligehold hvoraf du bliver den 3. elev. Humor og en uformel tone er en vigtig del af hverdagen. Dine arbejdstider vil typisk være fra kl. 7.00-15.00.

Vores forventninger til dig

  • For at blive en del af holdet skal du fra din folkeskoleuddannelse minimum have karakteren 2 i hhv. dansk og matematik. God sprogegenskab, især engelsk, vil være en fordel.
  • Derudover forventer vi, at du er ansvarsbevidst, en teamplayer og brænder for udfordringer.

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil gribe denne spændende mulighed, bedes du sende din ansøgning hurtigst muligt via nedenstående link men senest den 22.11.2019. Vi kigger ansøgningerne i gennem løbende og lukker stillingen, så snart den rette kandidat er fundet.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Jørgen Pilgaard, på tlf.: 9131 3131.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 Ansøg venligst via dette link.

#LI-DNI

Denmark