Automatiktekniker - Korsvej Mejeri

Er vedligeholdelse og reparation af proces- og pakkeriudstyr lige noget for dig? Så bør du søge stillingen som vores nye automatiktekniker på Arla Foods, Korsvej Mejeri ved Fredericia. Du vil få mange tekniske udfordringer og komme til at arbejde tæt sammen med engagerede og dygtige kolleger.

Om jobbet
En høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål, og din opgave bliver at vedligeholde og reparere vores proces- og pakkeriudstyr, så det altid virker optimalt. Det betyder, at du bliver udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder. Du vil blandt andet skulle:

  • Udføre, planlægge og forbedre vedligeholdelse på styresystemer og automationsudstyr
  • Udføre afhjælpende vedligehold i tilfælde af udstyr svigter eller bryder sammen
  • Fejlfinde på netværk, plc, servere og servodrivere

Du kan se frem til et spændende job med mange udfordringer, hvor du får indblik i en masse forskellige maskiner og udstyr.

Hvem er du?

  • Du er uddannet automatiktekniker, industrielektriker eller har anden teknisk baggrund
  • Det er en fordel, hvis du har beskæftiget dig med PLC, industrianlæg eller procesudstyr
  • Har du også kendskab til Lean og SAP, vil det være en fordel.

Under alle omstændigheder formår du at arbejde selvstændigt med at finde elektriske- og styringsfejl på udstyret. Du har sans for service, er altid klar til at lære nyt og sætter en ære i at levere kvalitet hver gang.

Desuden er du en holdspiller, der tager ansvar for at få opgaverne løst. Der er tale om skiftehold - 1 uge med dagvagter og 1 uge med aftenvagter, eller hvis man hellere vil have faste aftenvagter, vil det også være muligt.

Ansøgning og kontakt
Hvis denne stilling lyder som noget for dig, bedes du sende din ansøgning via nedenstående link senest den 4. juli 2019. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Vedligeholdschef
Jimmy V. Sørensen på tlf. 7230 4742.

Ansøg venligst via dette LINK

 

Denmark