Automatikfagtekniker til Korsvej Mejeri, Fredercia

Er vedligeholdelse og reparation af proces- og pakkeriudstyr lige noget for dig? Så bør du søge stillingen som vores nye automatiktekniker på Arla Foods, Korsvej Mejeri ved Fredericia. Du vil få mange tekniske udfordringer og komme til at arbejde tæt sammen med engagerede og dygtige kolleger.

Du holder vores proces- og pakkeriudstyr  i topform
En høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål, og din opgave bliver at vedligeholde og reparere vores proces- og pakkeriudstyr, så det altid virker optimalt. Det betyder, at du bliver udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder. Du vil blandt andet skulle:

  • Planlægge og udføre forbyggende vedligehold på produktionsanlæg.
  • Oprette forbyggende service og lovpligtige eftersyn i vores vedligeholdelsessystem (SAP PM)
  • Fejlfinde på netværk, PLC, servere og servodrivere.
  • Vedligeholde mekanisk udstyr, pneumatik og hydraulik.

Du kan se frem til et spændende job med mange udfordringer, hvor du får indblik i mange forskellige maskiner og udstyr.

Tekniker med sans for fejlfinding, service og kvalitet
Du er uddannet automatiktekniker, industrielektriker eller har anden teknisk baggrund. Du har beskæftiget dig med PLC, industrianlæg eller procesudstyr. Har du også kendskab til Lean og SAP, vil det være en fordel. Under alle omstændigheder formår du at arbejde selvstændigt med mindre projekter og styringsfejl på udstyret. Du har sans for service, er altid klar til at lære nyt og sætter en ære i at levere kvalitet hver gang. Desuden er du en holdspiller, der tager ansvar for at få opgaverne løst sammen med produktionen. Din arbejdstid består af faste dagvagter.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er den 24. november 2017.  Mærk din ansøgning ”Automatiktekniker” og send den til Arla Foods, Korsvej Mejeri, Højrupvej 116, 7000 Fredericia, att. Jimmy Sørensen eller til  jivso@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til vedligeholdschef Jimmy V. Sørensen på tlf. 7230 4742. 

Denmark