Automatikfagtekniker/Vedligeholdstekniker - Høgelund

Brænder du for at arbejde med teknik, maskiner og forebyggende vedligehold og kan du sørge for, at vores produktionsudstyr kører som smurt? Så kan stillingen som Automatikfagtekniker/Vedligeholdstekniker på Høgelund Mejeri være den rette for dig. Du vil få mange tekniske udfordringer og komme til at arbejde med det allernyeste produktionsudstyr. Mejeriet kører 365 dage om året.

Om jobbet

Som Vedligeholdstekniker på Høgelund Mejeri kan se frem til at blive udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder, da din opgave bliver at forebyggende vedligeholde og reparere vores produktionsudstyr, så det altid kører optimalt. Du får altså en vigtig rolle, da en høj oppetid er afgørende for, om vi når de fastlagte produktionsmål.

  • Vi arbejder med Lean og SAP, så det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til begge
  • Du kan se frem til et spændende job med mange udfordringer, hvor du får indblik i en masse forskellige maskiner og udstyr

Hvem er du?

-      Du er uddannet Automatikfagtekniker

-      Du viser forandringsparathed

-      Du har kendskab til service af ventiler og pumper

-      Du har kendskab til SAP og Office pakken

-      Du har arbejdet med LEAN og 5S

-      Du kan samarbejde på tværs og er en holdspiller 

Under alle omstændigheder formår du at arbejde selvstændigt med at finde mekaniske og elektriske fejl på udstyr. Du har sans for service, er altid klar på at lære nyt og sætter en ære i at levere kvalitet hver gang. Desuden er du en holdspiller, der tager ansvar for at få opgaverne løst.

Du indgår i en turnus med vagtplan, hvor du får dag-/aften- samt nattevagter.

Ansøgning og kontakt

Hvis denne stilling lyder som noget for dig, bedes du sende din ansøgning hurtigst muligt via nedenstående link. Vi afholder løbende samtaler, og lukker stillingen når den rette person er fundet.   

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Leader Frank Kristensen på tlf.: 7354 5222.

Ansøg venligst via dette LINK

#LI-DNI

Denmark