Arla söker CE-chaufförer (helg och sommarvikariat) till Jönköping, Göteborg eller Linköping

Med en modern fordonsflotta transporterar Arla mejeriprodukter över hela Sverige. Inför sommaren söker företaget nu CE-chaufförer till Jönköping, Göteborg eller Linköping.

Arla har idag omkring 165 egna bilar och 250 egna chaufförer samt flera terminaler runt om i Sverige. Fordonsflottan består av moderna lastbilar och man har sedan en tid tillbaka 100 procent fossilfria transporter.

Om jobbet
Du kommer att köra distribution enligt uppgjorda rutter. I tjänsten ingår även att köra mellan transporter och överföringar. Skötsel av bilar ingår även i arbetet.

Transporterna sker med moderna fordon och du utgår från respektive terminal beroende vart du söker. Arbetstiden är kvällar, nätter och helger förlagt till tvåskift. I samband med vikariatets start kommer du även få en introduktion och upplärning.

  • Distribution inom respektive område
  • Mellantransport och överföring
  • Utgår från respektive ort

 

Vem är du?
Som person är du ordningsam, noggrann och positiv. Det är mycket viktigt att du trivs med kundkontakt och har en god känsla för service då du är ansiktet utåt för Arla. Du behöver därför kunna svenska väl.

För att vara aktuell för tjänsten krävs även CE-behörighet, giltigt YKB samt truckkort. Och då det är ett arbete som innebär en del tunga lyft så är det bra om du har en god fysik.

  • God servicekänsla och gillar kundkontakt
  • CE-behörighet, YKB och truckkort
  • Svenska i tal och skrift

 

Vad erbjuder vi?
Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt
Låter det som ett intressant jobb för dig så skicka din ansökan via mail till kontaktpersonen för aktuell ort. Eller tipsa någon som kan passa för tjänsten.

Information

Lön: Kollektivavtal Livsmedelsarbetareförbundet

Kontaktperson

Jönköping                                Peter Larsson 0705-75 03 36,
                                              peter.larsson1@arlafoods.com

Göteborg                                 Thomas Hansson 0733-76 56 08,
                                              thomas.hansson@arlafoods.com   

Linköping                                 Stefan Johansson 0705-24 07 83,
                                               stefan.johansson@arlafoods.com  

#LI-DNI 

Sweden