Arla foods söker sommarpersonal till Mejeriet i Vimmerby

Är du engagerad, positiv och modig? Och över 18 år? Då har vi sommarjobbet för dig! På Arla Foods i Vimmerby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 13 miljoner kilo mjölk/vecka.

Vi söker nu sommarjobbare till

  • Produktionsavdelningen
    • Processen - där mjölk processas till mjölkpulver
    • Förpackningen - där mjölkpulvret packas i säckar
  • Utlastningen – truckförare
  • Laboratoriet, där prover utförs på vår produkt i olika led   

Den verksamhet som bedrivs på vårt Mejeri ställer höga krav på att rutiner och hygienkrav efterföljs enligt gällande lagar och direktiv från myndigheter. Oavsett roll och avdelning, får du god upplärning så du känner dig säker och trygg i ditt arbete. Du får en bra introduktion med handledare och ytterligare utbildning om rollen kräver det. Och självklart får du massa trevliga kollegor som berättar om hur allt fungerar hos oss.

Du som söker är minst 18 år och har gymnasiekompetens, goda kunskaper i svenska och datorvana. Som person ska du vara positiv, engagerad, lyhörd, ansvars- & initiativtagande och ha lätt för att samarbeta. Arbetstiderna: treskift (fm, em+helg & frivecka) eller ständig natt, för laboratoriet dagtid vardagar och helger. För förpackningen och utlastningen sker vissa delar av arbetsuppgifterna med truck och då är det meriterande att ha truckkort (TLP10). En annan merit kan vara att ha traverskort.

Vad erbjuder vi?
Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt
Skicka din ansökan med CV märkt med ”Sommarjobb” senast d. 31 mars 2019 till sommarjobb.vimmerby@arlafoods.com. Vi kommer att ha löpande intervjuer under ansökningstiden.

För mer information om rollerna kontakta gärna;

Teamledare i Processen, Carsten Frandsen carsten.frandsen@arlafoods.com; Teamledare i Förpackningen, Martin Grönqvist martin.groenqvist@arlafoods.com; Avdelningschef för Utlastningen, Mats Nilsson mats.u.nilsson@arlafoods.com; Avdelningschef för Laboratoriet, Johanna Jägerhorn johanna.jagerhorn@arlafoods.com eller vår Fackliga kontaktperson för LIVS Benny Alvarsson benny.alvarsson@arlafoods.com

Sweden