Arbetsledare till kyllagret, Arla - Stockholm

Vi letar efter en passionerad och strukturerad Arbetsledare med mycket energi och drivkraft. I din roll kommer du att leda ett eget team bestående av cirka operativa 20 medarbetare.

“Du kommer att ha en extremt viktig roll i att leda och utveckla vår lagerverksamhet. För rätt kandidat så är detta en fantastisk möjlighet att få kombinera arbetet med att leda och utveckla ett eget team av medarbetare” säger Kyllagerchef Christian Algemo.

Stockholm och Sundsvall Mejeri är organiserat i ett kluster. Mejerierna har tre huvuduppgifter; produktion, kyllager och distribution. Supportfunktioner som Underhåll, Teknik, Kvalitet, HR och Finans stödjer båda mejeriverksamheterna. Totalt finns mer än 600 medarbetare på Stockholm Mejeri. Vi producerar 200 miljoner kg och distribuerar 330 miljoner kg mejeriprodukter per år. Grunden i vår verksamhet är produktion och distribution av färska mejeriprodukter som inkluderar mjölk, grädde, fil och gräddfil. Vårt kyllager har cirka 200 heltidsanställda och ytterligare cirka 80 deltidsanställda medarbetare.

Arbetstiden är skift dag/natt, där nattarbetet idag är förlagt till var 3:e vecka.

Din roll

Du ingår i kyllagrets ledningsgrupp och rapporterar till kyllagerchefen. I din roll som Teamlead har du följande ansvarsområden för ditt team:

  • Bemanning och fördelning av arbetsuppgifter
  • Daglig coachning och ledning av lagerpersonal så arbetet utförs på optimalt sätt
  • Personalrelaterade frågor i egenskap av ledighet, lönerevision, prestations- och utvecklingsdialog mm
  • Verka för att lagret når uppsatta nyckeltal och levererar enligt plan
  • Löpande informera personalen om förändringar och verksamhetskritiska nyckeltal
  • Rekrytering av nya medarbetare

Vem är du?

Du som söker har troligen erfarenhet av en liknande tjänst sen tidigare kombinerad med ett intresse för att leda och utveckla en verksamhet med stora personalgrupper. Du är ansvarstagande, prestigelös och tydlig i ditt ledarskap. Du är nyfiken och intresserad av lära dig nya saker. Du har en god förståelse för varuflöden och IT. Du är driven och positiv samtidigt som du har lätt för att strukturera ditt arbete. En mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga samt en förmåga att inspirera och engagera andra är grundläggande för denna roll. Du arbetar i Microsoft Office, känner dig bekväm att arbeta med olika datorprogram samt pratar och skriver väl på svenska och engelska.

Vad kan vi erbjuda?

  • En spännande arbetsplats med högt tempo
  • Ett härligt team med högt i tak och stora ambitioner
  • Ett självständigt arbete där du har möjlighet till att påverka och sätta agendan framåt
  • Att du får leda förändringsarbete från start till mål

På Arla så värdesätter vi din personliga utveckling högt och vår ambition är att utveckla våra talanger. Vi tror att vår positiva atmosfär kommer att ta fram det bästa i dig. Du kommer också till ett välkänt globalt företag som är marknadsledande inom mejeriprodukter med många möjligheter.

Ansökan och kontakt

Om du vill ta möjligheten att gå med i vårt team där du får mycket ansvar från start, ansök då till tjänsten senast 2020-02-23. Observera att urval och intervjuer pågår löpande och att vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum.

Välkommen att kontakta Christian Algemo , Senior Warehouse Manager, 070-461 22 62 för mer information om tjänsten.

Ansök via den här länken.

#LI-DNP

Sweden