Afdelingsleder - Nr.Vium

Har du flair for ledelse og lyst til et job på et spændende driftssted med stor vækst? Så har du nu mulighed for at blive afdelingsleder i Laktose 2 på Danmark Protein, som hører til Arla Foods Ingredients (AFI).

Danmark Protein er en uafhængig virksomhed i Arla Foods med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien. Vores moderne produktionsfaciliteter lever op til de højeste kvalitetsstandarder således vi imødekommer kundernes behov og krav.

Er du parat til at stå i spidsen for 26 velfungerende, faglærte medarbejdere i Laktose 2 på Danmark Protein? Som afdelingsleder fordeler du opgaverne mellem engagerede kolleger, som er vant til at agere i en omskiftelig hverdag. Du bliver ansat på et spændende mejeri med ca. 500 medarbejdere, der producerer protein- og laktose-produkter. Vi står overfor flere spændende tiltag med nyt procesudstyr, stigende tonnager og øget krav om effektivisering, så du kan regne med at få stort ansvar og mange selvstændige ledelsesopgaver.

Sikkerhed, effektivitet og trivsel er nøgleordene
Du står som garant for, at processen fungerer upåklageligt. Dit ansvar dækker fra råvaren modtages til det færdige produkt står klar til at afsække. Ved hjælp af Lean fokuserer du på udvikling, forankring og løbende forbedringer. Du sætter høje mål for afdelingen og har hele tiden fokus på, at målene bliver indfriet både med hensyn til kvalitet. kapacitet og tid. Du ved, hvad der skal foretages af justeringer for at lykkes.

Samtidig har du opmærksomheden rettet mod, at dine medarbejdere arbejder under sikre forhold og udfører opgaver, som de trives med og er i stand til at løse. Desuden, er det din opgave at udvikle medarbejdernes kompetencer i den rigtige retning. Du ved nemlig, at effektivitet kun opnås gennem engagerede medarbejdere. Og vi skal hele tiden arbejde mere rationelt for at følge med den store efterspørgsel og de høje krav til kvalitet.

Mejeriuddannet profil med en involverende lederstil
Du har en mejerifaglig uddannelse og har eventuelt tidligere haft en ledende stilling, hvor du har opnået gode resultater gennem andre og gennem Lean. Du har gode IT færdigheder og kendskab eller erfaring med SAP. Du er god til at uddelegere, men du finder også plads til at involvere medarbejderne i nogle af de daglige beslutninger for at skærpe deres interesse, forståelse og arbejdsglæde.

Du trives godt i en foranderlig hverdag med mange opgaver, der skal kobles sammen til en helhed, og du er lige effektiv i den mere kreative og iværksættende fase af et projekt, som når du skal følge op, færdiggøre og dokumentere en opgave korrekt. Du arbejder med sikker systematik, uanset om det drejer sig om dine medarbejdere eller om at opnå de ambitiøse produktionsmål.

Ansøgning og kontakt
Søg gerne så hurtigt som muligt da vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Senior Produktionschef Margit Mortensen 7217 7945.

Ansøg venligst via dette LINK

#LI-DNP

Denmark