Administratör / Koordinator till Arla – Östersund Mejeri

Vi letar efter en passionerad och strukturerad Administratör på halvtid med mycket energi och drivkraft. I din roll kommer du att stödja vår verksamhet och ledningsteamet med centrala arbetsuppgifter.

“Du kommer att ha en extremt viktig roll i att leda och koordinera några av våra viktiga tvärfunktionella processer för vår verksamhet. För rätt kandidat så är detta en fantastisk möjlighet att få arbeta med spännande områden riktade mot att stärka våra medarbetare samtidigt som du får möjlighet att lära dig om tillverkningsindustri och logistik i en roll där du arbetar tätt tillsammans med ledningen”, säger Senior Site Director Mikael Backman

Östersund är ett mejeri som tillverkar högkvalitativa ostprodukter. Totalt finns det 65 medarbetare på vårt mejeri. Tillsammans producerar vi ca 5000 ton ost.

Driven administratör och informatör
Du kommer att arbeta tätt med ledningen för våra mejerier och rapportera direkt till Senior Site Director.

Ditt arbete och fokusområde kommer att vara flexibelt utefter verksamhetens behov:

  • Hjälpa ledningsgruppen med rapporter i SAP och Excel.
  • Stödja ledningsgruppen med powerpointpresentationer
  • Stödja genomförande av policies och regelverk.
  • Äga och utveckla vår kommunikation som inkluderar vårt intranät, nyhetsbrev och från tid till annan stödja med att arrangera personalmöten.

I ditt dagliga arbete så kommer du att kombinera ett strategiskt tankesätt med ett operativt fokus på genomförande

Vem är du?
Du har troligtvis en universitetsutbildning. Kanske passar en 50% tjänst bra för dig just nu i din karriär. Du är nyfiken och intresserad av lära dig nya saker. Du är driven och positiv samtidigt som du har lätt för att strukturera ditt arbete. En mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga är grundläggande för denna roll.

Du arbetar i Microsoft Office, känner dig bekväm att arbeta med olika datorprogram samt pratar och 

skriver engelska väl. Meriterande med erfarenhet från produktion.

Vad kan vi erbjuda?
Tjänsten är på 50% fast tillsvidareanställning, 4 timmar per dag
En spännande arbetsplats med högt tempo
Ett härligt team med högt i tak och stora ambitioner
Ett självständigt arbete där du har möjlighet till att påverka och sätta agendan framåt

På Arla värdesätter vi din personliga utveckling högt och vår ambition är att utveckla våra talanger. Vi tror att vår positiva atmosfär kommer att ta fram det bästa i dig. Du kommer också till ett välkänt globalt

företag som är marknadsledande inom mejeriprodukter med många möjligheter.

Ansökan och kontakt

Om du vill ta möjligheten att gå med i vårt team där du får mycket ansvar från start, ansök då till tjänsten senast 2019-03-20.

Välkommen att kontakta Mikael Backman , Site Director, 070-2195198 eller Ingmar Steenhouwer, HR Business Partner, 072-1577808 för mer information om tjänsten.

Ansök via denna länk

#LI-HF

Sweden