Job & Karriere

Øvrige elevpladser

Er du klar til at kickstarte din karriere?

Så har du nu chancen for at blive Kontorelev I et af verdens største mejerivirksomheder med karrieremuligheder i hele verden. Send din ansøgning senest 18. marts 2018

I Danmark optager vi kontorelever på vores hovedkontor i Viby hvert 2. år, og næste ansøgningsfrist er d. 18. marts 2018. 

Er du klar til at kickstarte din karriere i en global virksomhed? Så er det her, du skal begynde din rejse og blive én af syv nye kontorelever hos Arla. Du kommer til at arbejde inden for indkøb, salg, kundeservice, administration, IT eller økonomi, og din arbejdsplads bliver hovedkontoret i Aarhus, hvor vi er cirka 1300 medarbejdere.

Kick-start din karriere i Arla

Dit uddannelsesforløb varer 2 år, og du vil få løn fra første dag. Den praktiske erfaring opnår du ved at prøve kræfter i flere forskellige afdelinger, som f.eks. indkøb, kundeservice og salg. Her arbejder du med administration fra flere vinkler, og du lærer at skabe netværk og begå dig på en stor arbejdsplads.

Dit teoretiske input vil du få gennem flere skoleophold på Aarhus Købmandsskole, hvor du går på en Talentlinje sammen med andre ambitiøse elever. Som kontorelev får du ansvar på lige fod med dine kolleger, og du bliver en del af et arbejdsmiljø præget af arbejdsglæde, værdier og faglig ekspertise.

Efter din elevtid har du et godt indblik i vores forretning. Har du ambitionerne og den rette indstilling, er der gode muligheder for at fortsætte karrieren i Arla. Uddannelsen er et godt springbræt, og vi støtter dig gerne, hvis du har lyst til at videreuddanne dig.


Serviceminded og selvstændig profil

For at blive en del af vores næste elevhold skal du have afsluttet en EUX, HHX eller andet kompetencegivende uddannelse med et godt resultat, snakke og skrive flydende dansk, have engelsk på A-niveau og flair for tal og IT. Vi ser det som et plus, hvis du har prøvet kræfter med andre dele af livet end skolebænken som f.eks. et udlandsophold eller et studiejob.

Vi forventer, at du er ansvarsbevidst, selvstændig og serviceminded. Desuden har du en god situationsfornemmelse, du kan skabe relationer og har lyst til at give dig i kast med de opgaver, du bliver stillet.