Mejeritrainee

BLIV MEJERITRAINEE I ARLA

Bliv Mejeritrainee i Arla!

Du kan sende din ansøgning til os hele året rundt på denne side. Vi behandler ansøgningerne løbende og optager 60 mejeritrainees årligt. 

For at blive en del af holdet, skal du have bestået folkeskolens afgangsprøve og have en naturlig interesse for de naturvidenskabelige fag; særligt matematik, fysik og kemi. Vi forventer ligeledes, at du er ansvarsbevidst og brænder for nye, faglige og personlige udfordringer. 

For at søge ind som Mejeritrainee i Arla, skal du klikke på de(t) mejeri(er), du er interesseret i og følge linket i den enkelte annonce. Ønsker du at søge ind på flere mejerier, skal du sende én ansøgning til hvert mejeri. Bemærk at det er et krav at uploade en ansøgning samt et CV for at blive taget i betragtning til en stilling som Mejeritrainee. 

Nordjylland

Midt- og Østjylland

Trekantsområdet

Syd- og Sønderjylland

Vestjylland

Fyn

Sjælland

Vi gør opmærksom på, at Danmark Protein, Slagelse Mejeri, Taulov Mejeri og Tistrup Mejeri ikke søger Mejeritrainees i øjeblikket. 

SE VIDEO OM MEJERIUDDANNELSEN

SE VIDEO OM MEJERIUDDANNELSEN

SEND ANSØGNING

Hvis du har problemer med at åbne linket til ansøgningsskemaet, anbefaler vi, at du i første omgang prøver at anvende en anden internet-browser. Oplever du fortsat problemer bedes du henvende dig til ONEHR@arlafoods.com.

Klik her og send din ansøgning som Mejeritrainee