Job & karriere

MEJERITRAINEE

Som mejeritrainee i Arla arbejder du i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din dagligdag.

Vi søger løbende nye mejeritrainees, og du kan sende din ansøgning til os, så snart vi slår et stillingsopslag op her. Vi optager cirka 60 mejeritrainees årligt.

Dit uddannelsesforløb varer 3 år, og du får løn fra første dag. Din traineetid vil veksle mellem skoleophold på Kold College i Odense og praktik på mindst to af Arlas over 20 mejerier i Danmark. Hvis du gerne vil se, hvilke danske mejerier der har mejeritrainees, kan du læse mere her.

På Kold College bliver du en del af et team og får venskaber, oplevelser og læring for livet. I praktikken kommer du i nærkontakt med produkterne og får næse for kvaliteten. Uddannelsen giver dig indgående kendskab til moderne mejeridrift, og du opnår specialiseret viden om håndværket og teknologien.

Efter dit uddannelsesforløb er du mejerist med mulighed for mere. Eksamensbeviset åbner døre til andre uddannelser f.eks. mejeriingeniør og levnedsmiddelingeniør, eller du kan sigte efter et job i udlandet. Har du ambitionerne og den rette indstilling, er der gode muligheder for en videre karriere i Arla, hvor du kan sætte dit præg på hverdagens produkter og tilføre kvalitet.

Kom på holdet - bliv en af Arlas nye mejeritrainees!

Vi optager 20 trainees tre gange årligt - til januar, marts og august. For at blive en del af holdet skal du have bestået folkeskolens afgangseksamen og have en naturlig interesse for de naturvidenskabelige fag, særligt matematik, fysik og kemi. 

Lyst til at lære et håndværk?

Som mejeritrainee skal du have lyst til at lære et håndværk fra bunden. Vi forventer, at du er ansvarsbevidst, kan arbejde selvstændigt og har lyst til at gøre en forskel og at du desuden har en god portion nysgerrig-hed, appetit på faglige udfordringer og sans for samarbejde.

Hvordan søger jeg?

Vi søger løbende nye mejeritrainees i Arla, og så snart vi har en ledig stilling, bliver den annonceret her. Du skal søge via det enkelte stillingsopslag og følge linket i annoncen. Ønsker du at søge ind på flere mejerier, skal du sende én ansøgning til hvert mejeri. Bemærk at det er et krav at uploade en kort ansøgning samt et CV for at blive taget i betragtning. Det er desværre ikke muligt at sende en  uopfordret ansøgning. 

SE VIDEO OM MEJERIUDDANNELSEN

SE VIDEO OM MEJERIUDDANNELSEN

MEJERIOVERSIGT

Hvis du gerne vil vide mere om, hvor i Danmark vores mejerier ligger, kan du se meget mere på denne side. 

Mejerioversigt
Ready to use your talent?

Our vacancies

See our open positions