Job & Karriere

Automatiktekniker- og elektrikerelever

Er du klar til at kickstarte din karriere?

Brænder du for el, teknik og maskiner? Kunne du tænke dig en spændende fremtid i en global mejerivirksomhed? Så er en elevplads i Arla måske det perfekte match for dig.

 

 

Som automatiktekniker- eller elektrikerelev i Arla bliver du ekspert i topmoderne produktionsmaskiner. Dine nærmeste kolleger bliver specialister i både el, mekanik og automatik, og sammen med dem vil du være med til at sikre, at mejeriets produktionsudstyr og anlæg fungerer optimalt.

Arbejdsopgaverne vil spænde vidt, så du får en afvekslende og spændende arbejdsdag. Allerede fra den første dag vil du få ansvar, hvor dine dygtige kolleger og ledere vil støtte dig igennem hele dit uddannelsesforløb.

Dit uddannelsesforløb

I din elevtid veksler du mellem skoleophold og praktik på ét af vores 21 mejerier i Danmark. Længden af din uddannelse afhænger af din alder og erfaring, men som udgangspunkt tager den 4-5 år, og du får løn under hele uddannelsen. Når du er på skoleophold, har du mulighed for at bo på skolehjemmet, medmindre du har mindre end 5 kvarters kørsel til skolen. Det giver masser af muligheder for faglig fordybelse og sociale relationer.

I Arla har vi valgt at samle alle vores automatikteknikerelever på Mercantec i Viborg og vores elektrikerelever på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten.

Vil du vide mere om uddannelserne? Læs her om automatikteknikeruddannelsen på Mercantec og om elektrikeruddannelsen på Den jydske Haandværkerskole.

Begge uddannelser giver gode jobmuligheder. Klarer du dig godt under din uddannelse, vil der også være gode muligheder for videre ansættelse hos Arla. Her vil vi naturligvis støtte op om din videre faglige udvikling og dygtiggørelse.

 

 

Er du klar på udfordringer?

For at blive en del af holdet forventer vi, at du fra din folkeskoleafgangsprøve minimum har karakteren 02 i hhv. dansk og matematik. Derudover forventer vi, at du er fleksibel, lærenem, ansvarsbevidst, en teamplayer og klar på udfordringer.

Ansøgning og kontakt

Vi søger løbende nye elever inden for automatik og el og ansætter ca. 10 elever årligt. Du finder alle ledige stillinger lige her