Come and work with us

Vedligeholdstekniker til Kruså Mejeri

Vores engagerede operatører arbejder inden for alle dele af forretningen, og de er med til at sikre, at forbrugere i hele verden kan nyde deres yndlingsprodukter. Hver dag. Døgnet rundt. For at kunne blive ved med at udvikle vores organisation har vi brug for loyale og stærke holdspillere, som sætter pris på gode kolleger og et godt arbejdsmiljø.

Vil du være med til at få vores produktionsudstyr til at køre i højeste gear? Så søg stillingen som vores nye vedligeholdstekniker på Arla Foods, Kruså Mejeri. Du vil få mange tekniske udfordringer og komme til at arbejde med det allernyeste produktionsudstyr. Mejeriet kører 365 dage om året.

Du holder vores produktionsudstyr i topform
En høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål, og din opgave bliver at vedligeholde og reparere vores produktionsudstyr, så det altid kører optimalt. Det betyder, at du kan se frem til at blive udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder.

Vi arbejder med Lean og SAP, så det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til begge. Du kan se frem til et spændende job med mange udfordringer, hvor du får indblik i en masse forskellige maskiner og udstyr.

Tekniker med sans for fejlfinding, service og kvalitet
Du er uddannet automatikmekaniker,elektriker, maskinarbejder eller lignende med el-overbygning. Eller også har du en anden tværfaglig uddannelse. Det er en fordel, hvis du har beskæftiget dig med pakkerimaskiner eller robotanlæg eller har kendskab til service af ventiler og pumper.

Under alle omstændigheder formår du at arbejde selvstændigt med at finde mekaniske og elektriske fejl på udstyr. Du har sans for service, er altid klar på at lære nyt og sætter en ære i at levere kvalitet hver gang. Desuden er du en holdspiller, der tager ansvar for at få opgaverne løst. Du indgår i en 6 ugers turnus med 12 timers vagter, hvor du får dag og nattevagter.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er den 1. november 2016. Mærk din ansøgning ”Vedligeholdstekniker” og send den til Arla Foods, Kruså Mejeri, att.: Anne Bergh, Sønderborgvej 1, 6340 Kruså eller til anne.bergh@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til teamleder Karsten Friis på tlf. 91315906. Skriv venligst i din ansøgning, hvor du har set annoncen.

Download PDF
Denmark