Come and work with us

Vedligeholdstekniker, Birkum

Vi er en teknologisk avanceret virksomhed i rivende udvikling, som producerer smelte- og flødeost, blandt andet Arla Buko® og Arla Lillebror®. Du får 100 gode, stabile kolleger på mejeriet og indgår i en vagtplan sammen med et team på 10 kolleger, og vi søger en kollega til skiftehold, hovedsagligt nattevagter.

Sørg for, at vores udstyr og anlæg er i topform – hele døgnet
Du skal være med til at optimere, vedligeholde og udføre fejlfinding på mejeriets maskiner og procesanlæg. Du får fingrene grundigt ned i vores avancerede og højteknologiske produktionsanlæg, tappemaskiner, pakkemaskiner og robotanlæg samt køle-, damp- og spildevandsanlæg. Det hører også med til dit job at installere nye anlæg og maskiner i produktionen.

I det hele taget skal du sørge for, at udstyret fungerer tilfredsstillende. Hvis der opstår uregelmæssigheder på maskineriet, så finder du frem til fejlen og retter den med det samme, så produktionen igen kan køre upåklageligt – og meget gerne bedre end før. Du indgår i et serviceteam og får grundig oplæring af dine mere erfarne kolleger, inden du bliver sendt rundt på egen hånd til alle mejeriets afdelinger.

Lærenem elektriker eller automatikfagtekniker
Enten er du elektriker, automatikfagtekniker eller maskinarbejder/smed eller har en andenrelevant uddannelse og har opnået rigtig gode resultater. Din faglige baggrund og din imødekommende indstilling gør, at du er hurtig til at sætte dig ind i ny teknologi. Du kan både arbejde på eget initiativ og træffe selvstændige beslutninger, men du trives også godt, når du løser en opgave sammen med dine kolleger. Det er vigtigt, at du både er glad og frisk og bidrager til den gode stemning – og du er altid parat til at tage en god faglig snak og dele værdifuld viden.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er den 12. oktober. Mærk din ansøgning ”Vedligeholdstekniker” og send den til jan.christensen1@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Jan Christensen på tlf. 63 95 61 16.

Download PDF
Denmark