Come and work with us

Teamleder Vedligehold, Holstebro

Kan du stå i spidsen for et hold dygtige tekniske medarbejdere og motivere dem til at yde deres bedste? Og har du erfaringer fra drift og vedligehold af et produktionsanlæg med høj teknisk kompleksitet, hvor sikkerhed, kvalitet, effektivitet og performance er nøgleord? 

Vi står netop nu og søger en ambitiøs teamleder til vedligeholdsafdelingen på HOCO i Holstebro. HOCO er en af verdens førende producenter af højtforædlede mælkeproteiner og mineraler. Mejeriet er i en rivende udvikling, og vi ser frem mod løbende udvidelse og optimering de kommende år. Produktionsflowet er komplekst og produkterne afsættes globalt til fødevare-/Pharma-industrien, hvilket stiller store krav til kvalitet, vedligehold og maskinpark.

Stærke tekniske løsninger og professionel ledelse
Med reference til vedligeholdschefen bliver du teamleder for otte kompetente og selvstændige kolleger i vedligeholdsafdelingen. Din opgave bliver at lede og udvikle teamet, så vi er rustet til at løse morgendagens udfordringer. Du sikrer optimal produktsikkerhed og oppetid via forebyggende vedligeholdelse af udstyret, løbende reparationer samt effektiviseringsprojekter.

Som teamleder er du dynamo for Lean-filosofien og vil fortsætte udviklingen i afdelingen. Du anvender Lean til at styre afdelingens mål og KPI’er og bidrager aktivt med din erfaring og sunde fornuft til, at vi bliver endnu dygtigere. Ved siden af den daglige ledelse af afdelingen indgår du i forskellige tværorganisatoriske projekter med dine kolleger ift at udvikle fremtidens teknologier og tekniske standardisering på HOCO.

Du etablerer rammerne og skaber dynamikken
Din baggrund har givet dig solidt kendskab til kvalitet, teknik og vedligehold, og du har sandsynligvis arbejdet som leder i nogle år. Vi forestiller os, at du har en uddannelse som maskinmester, ingeniør eller lignende. Du er vant til at arbejde med IT-værktøjer, gerne SAP, og har du erfaring fra fødevare-, eller procesindustrien, er det et plus.

Som person har du har en uovertruffen evne til at tænke i helheder og skabe overblik i pressede situationer, og du forvandler systematisk udfordringer til løsninger. Din ledelsesstil er delegerende og involverende, og din faglighed og personlige pondus giver dig den nødvendige respekt blandt dine medarbejdere. Samtidig er du kendt for din åbne og imødekommende facon, og det falder dig naturligt og nemt at skabe gode relationer og stærkt samarbejde med dine lederkolleger samt tekniske specialister på tværs af afdelinger.

Ansøgning og kontakt
Du bedes venligst søge stillingen senest den 23. oktober. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt vedligeholdschef Bjarne Nielsen på tlf.: 9610 6389 Skriv venligst i din ansøgning, hvor du har set annoncen.

Ansøg venligst via dette LINK

Denmark