Come and work with us

Teamleder til Kørselscenter Syd, Taulov

Kan du påtage dig en lederrolle som teamleder for Kørselscenter Syd med domicil i Taulov? Til daglig koordinerer og indsamler vi 4,8 milliarder kg råmælk hos vores landmænd – som i øvrigt ejer Arla Foods. Vi samler mælk 24 timer i døgnet 7 dage om ugen. Centeret har 110 medarbejdere og 22 store vognenheder fordelt på 3 garager i Taulov, Branderup samt Slagelse. Du får base på vores kørselskontor i Taulov, hvor ca. 55 chauffører møder ind, men skal løse opgaver af ledelsesmæssig karakter i hele kørselscentret. 

Kørselsplanlægning, optimering af drift, kvalitetsprojekter
I tæt samarbejde med kørselschefen og den øvrige lokale kørselsledelse sørger du for den daglige ledelse af og kontakt til chaufførerne i Kørselscenter Syd. Du sikrer, at der er en høj trivsel blandt medarbejderne, og det er din opgave at afholde udviklingssamtaler og i det hele taget geare medarbejderne, så vi altid har de helt rigtige ressourcer til rådighed.

Sideløbende er du medansvarlig for den daglige drift. Du optimerer indsamlingsruter, koordinerer ekstra afhentninger og deltager i opgaver vedrørende kvalitetskontrol i Arla Foods. Sammen med den øvrige ledelse indgår du i en vagtordning, hvor aften- og weekendvagter indgår. Du vil desuden blive involveret i projektarbejde, der vedrører indsamlingen af mælk i hele Danmark. Du kan se frem til en spændende og udfordrende stilling med gode udviklingsmuligheder og en stor kontaktflade internt og eksternt. 

Logistikassistent eller speditør med stor koordinationsevne
Enten er du uddannet logistikassistent, speditør eller har en lignende baggrund og 2-4 års erfaring inden for samme område. Derudover har du kendskab til ruteplanlægningsværktøjer, og har du erfaring med personaleledelse er det en fordel. Du har desuden et godt overblik og formår selvstændigt at følge op på eventuelle problemer. Med din naturlige gennemslagskraft og uformelle omgangstone bidrager du til en god stemning i vores afdeling. Endelig er du fortrolig med MS Office og gerne SAP, som er et af vores hovedværktøjer.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning senest den 31.03. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Transport Manager Keld Højgaard Kristensen på tlf. 7622 3469.

Ansøg venligst via dette LINK

*LI-HF

Denmark

Hi visitor from the United States

We have detected you are coming from a location inside the United States.
Do you wish to visit arla.com (this site) or proceed to arlafoodsusa.com?