Come and work with us

Site Planner, AKAFA Svenstrup J.

Motiveres du af at skabe et produktionsflow, der er tilpasset kundernes behov og ordrer? Så er du den helt rigtige på posten som Site Planner på Arla Foods AKAFA i Svenstrup. Vi producerer årligt mere end 70.000 tons mælkepulver og 18.000 tons sterilfløde, som vi detailpakker og sælger til verdens vækstmarkeder. For at imødekomme markedernes stigende efterspørgsel og kvalitetskrav har vi brug for at styrke vores planlægning - her kommer du ind i billedet.

Du skaber overblikket over den totale planlægning
Du har ansvar for at planlægge og analysere kapaciteten og ressourcerne for AKAFA’s aktiviteter inden for spraytårne, pakkerier, tørblanderi og afsækning. Du spiller en afgørende rolle i at sørge for, at kapaciteten og ressourcerne på fabrikken anvendes på bedst mulige vis, og du er derfor i tæt dialog med kolleger i bl.a. produktionen, pakkeriet og på lageret.

En anden meget vigtig opgave bliver at følge op på dine forskellige opgaver, så du afleverer til tiden. Lean er en naturlig del af vores opgaveløsning og opfølgning på fastsatte mål. Du kan derfor se frem til en nøglerolle i både at definere og følge op på KPI’er i logistikafdelingen. Glæd dig til et alsidigt job i et internationalt miljø, hvor du både får ansvar og mulighed for at præge dagsordenen.

Målet er at skabe et homogent logistik- og planlægningsområde baseret på struktureret problemløsning. På den måde får du en vigtig rolle i forhold til den daglige drift, og din indsats vil kunne måles direkte på bundlinjen. 

Erfaring med planlægning og godt blik for logistik-flow
Du har en uddannelse på minimum bachelorniveau og en praktisk erfaring, som har givet dig solid indsigt i produktionsplanlægning eller tilsvarende færdigheder. Du har formentlig været ansat nogle år i et lignende miljø, har oparbejdet god og bred forretningsforståelse og er vant til at arbejde med forretnings- og planlægningsprojekter. 

Tværorganisatorisk samarbejde bliver en større og større del af vores virkelighed, så det er vigtigt, at du er i stand til at samarbejde, netværke og kommunikere på tværs af organisatoriske niveauer. Samtidig skal du trives godt i rollen med at drive opgaver og løsninger på problemstillinger på tværs i teamet. Du er positiv og imødekommende af natur og vant til at tage initiativ til opgaveløsning, men du lytter også gerne til andres ideer og synspunkter. Sidst, men ikke mindst, skal du kunne arbejde ubesværet på engelsk, samt i Word, Excel og PowerPoint, og har du kendskab til Lean og SAP/APO, er det en stor fordel.

Ansøgning og kontakt

Du bedes venligst søge hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Logistics & Planning Manager Steen Smed Schütze på tlf. 99 39 29 81.

Ansøg venligst via dette link.

 

*LI-HF

Denmark