Come and work with us

Senior Finance Controller Logistics, Jönköping

Vårt mejeri i Jönköping är en av de modernaste produktionsenheterna och inriktar sig på produktion av mjölk, filmjölk och grädde. Just nu befinner vi oss i en positiv och spännande utvecklingsfas, och därför behöver vi nu engagerad Senior Finance Controller inom Logistics som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ekonomi och distribution. Är du en ansvarfull och kvalitetsmedveten person med erfarenhet från området? Då är det här rätt utmaning för dig! Vänta inte, ansök nu!

Övergripande frågor tvärfunktionellt
Som vår Senior Finance Controller inom logistics kommer du att arbeta med analyser och rapportering i samband med månadsslut och årsbokslut. Du kommer självständigt att ansvara för löpande kontroller och avstämningar för att säkerställa korrekt rapportering till vår Business Partner och våra beslutsfattare. I rollen ingår även att självständigt driva projekt inom ditt affärsområde och samverka inom olika work streams med våra kollegor i andra länder.

Civilekonom som håller hög kvalitet i samtliga processer
Som vår Senior Finance Controller är du civilekonom, och har arbetat som controller i minst tre år. Rollen kräver goda systemkunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet från företag inom FMCG och Supply Chain. Dessutom har du erfarenhet av finansiell planering, analys och kalkylarbete. Har du också arbetat med SAP är det meriterande. Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, är ett krav. Eftersom rollen kräver närhet till driftsplatser och terminaler på annan ort är körkort ett krav.

Som Senior Finance Controller är det viktigt att du bidrar med struktur samt att du har ett långsiktigt perspektiv i ditt arbete. Du inspirerar hela organisationen med ditt starka engagemang och trivs i en social roll där du får utmana dig själv och dina kollegor till att ständigt bli bättre och effektivare. För att trivas i rollen behöver du också vara driven, noggrann och analytisk. Du genomför ditt arbete ansvarsfullt och självständigt samtidigt som du håller hög kvalitet i samtliga processer som du ansvarar för. Då du kommer att ha ett stort nätverk gäller det att du kan kommunicera med människor utanför finansavdelningen.

Ansökan och kontakt
Ansök senast 2017-01-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Väkommen att kontakta Senior Finance Manager Per Lundström på  +46 706 041732 för mer information om tjänsten. Vänligen ange i din ansökan vart du sett annonsen.

Ansök via denna länk 

*LI-HF

Sweden